ZANIM ZAGŁOSUJESZ I WYPOWIESZ SIĘ W TEMACIE, PRZECZYTAJ TREŚC TEGO POSTU!
W związku w propozycją zmiany profilu serwera, postanowiłem przydusić Postmana (<3) by mi udostępnił ankiety. Więc o to, przedstawiam Wam liste najpopularniejszych trybów, jak i również dodatkowe mixy, które daliście w topicu "Puste serwery".
Ankieta ma 12 opcji. Zauważcie, że nie ma opcji "inne", byście się jakoś ograniczyli w wyborze i ujednolicili go. Zastanówcie się w domu, na jakim serwerze byście najchętniej zagrali z w\w i na tą opcje zaglosujcie.
Nie piszcie tylko, o BAREBONES, HARDCORE itd, tak samo nie piszcie, ile slotów ma mieć serwer.
Ta ankieta będzie trwała 5 dni, od daty rozpoczęcia, po niej, wybór zostanie zatwierdzony i zostanie założona druga ankieta, również na 5 dni z "dodatkiem" (Borabones, HC itd), następnie, kolejna ankieta, trwająca 5 dni na temat ilości slotów. Ewentualne rzeczy (jaką mapę usunąć, co dodać itd) ustalimy po zakończeniu ankiet.
Wg. mnie to najsensowniejsze rozwiązanie i każdemu odpowie. Nie wiem, co na to Administracja, ale myślę, że nie będzie miała z tym problemów.
Myslę, że na razie zaczniemy zmiany od jednego serwera :>
Moja opcja i na nią zagłosuje to SD, samo, bez niczego.
Pozdrawiam qwercik