Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo !

Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 2 dni temu #1

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 62
Zamieszanie, które wyniknęło z podmianą płyt Black Ops 2 na Mass Effect 2 w tłoczni wykorzystało studio Bioware, które będąc w fazie odbudowy swojej reputacji u graczy, postanowiło posiadaczom złych kopii podarować całą trylogię Mass Effect za darmo. Pierwsze 50 osób, które prześle zdjęcie pechowej płyty na
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
, dostanie kod do pobrania gier. Szanse są spore, bo pechowców z feralnymi płytami podobno jest nie więcej niż 1000.

"Jeśli jesteś wśród nabywców, których spotkała niespodzianka w postaci Mass Effect zamiast Black Ops 2, to pewnie uważasz, że taki stan rzeczy to był zwykły błąd. My uważamy, że to dobry znak, a kiedy niebiosa przemawiają, to trzeba ich słuchać. Skoro na górze myślą, że powinieneś zagrać w Mass Effect, to jak się tu nie zgodzić?" - czytamy na blogu Bioware.

Należy przyznac, że to świetny zabieg marketingowców Bioware ;){jcomments off}

Paweł.

Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 20 godzin temu #2

• Dutagamo
  • Kapral
  • Punkty: 1
Nie wiem czy ktoś mi uwierzy ale black opsa kupiłem za 35 zł

Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 20 godzin temu #3

Genialny pomysł na poprawę relacji z graczami

Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 20 godzin temu #4

• Rafal1537
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
tylko co jak ktoś nie lubi mass efect, moze specjalnie tak zrobili

Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 20 godzin temu #5

• mariiox
  • Kapitan
  • I cast a deadly shadow
  • Punkty: 69
Ea jest wydawcą Mass Effecta, więc jakiekolwiek teorie spiskowe możecie schować sobie między bajki.
Acti nie miałoby sensu wrzucać gry konkurencyjnej firmy na swoją płyte, a EA na pewno będzie ucieszone że może rozdać za darmo swój produkt...

Odp: Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 19 godzin temu #6

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
  • Punkty: 120
Tłocznia dała Ciała i tyle. I na tym kończą się jakiekolwiek teorie spiskowe. Błąd ludzki.
Working & Playing on:
CPU: IB i7 3770K
GPU: MSI GTX 670 Power Edition OC Twin Frozr IV
RAM: Kingston 8 GB DDR3 1600 MHz 1.5V
SSD: Samsung 830 MZ-7PC128D 128GB Sata 600
HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata 600
PSU: OCZ ZT 550W Modular
MOBO: MSI Z77A-GD55
CASE: Thermaltake V9
MOUSE & KEYBOARD: Logitech G700 & Logitech G110
Powered by Win7 x64 HP

WhatPulse - Team ModernWar.PL - dołącz już dziś! goo.gl/3nzL7

Dropbox - wirtualny dysk o poj. 2GB db.tt/5ezAzN1 + 500MB więcej dla Ciebie i dla mnie za skorzystanie z linka.

Odp: Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 18 godzin temu #7

• Turtle
  • Kapral
  • AKFG
  • Punkty: 13
Dutagamo napisał:
Nie wiem czy ktoś mi uwierzy ale black opsa kupiłem za 35 zł

No bardzo możliwe że kupiłeś Black Ops 1 za 35ZL.

Co do newsa, cóż każdemu może się zdarzyć. Co bardziej cwani będą mogli opylić komuś ME.

Odp: Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 17 godzin temu #8

• Martum
  • Komandor
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Punkty: 258
mariiox napisał:
Ea jest wydawcą Mass Effecta, więc jakiekolwiek teorie spiskowe możecie schować sobie między bajki.
Acti nie miałoby sensu wrzucać gry konkurencyjnej firmy na swoją płyte, a EA na pewno będzie ucieszone że może rozdać za darmo swój produkt...

Ale EA miała by sens. Ośmieszenie konkurencji
CPU: IB 3550
GPU: GIGABYTE GTX 660 TI OC 2GB WINDFORCE
RAM: KINGSTONE 8 GB DDR3 1600 MHz 1.5V
DVD: SAMSUNG SH-223L
HDD: WD BLACK 640 GB
PSU: OCZ MXS 600W
MOBO: MSI Z77A-G43
CASE: CM ELITE 333
RESZTA: BENQ BL2400PT / MICROLAB Solo 6c / WIN 7 HP 64 BIT

Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 14 godzin temu #9

• ` 7 uP
  • Pułkownik
  • Punkty: 56
Moim zdaniem za takiego faila każdy 'oszukany' powinien dostać taki pakiecik.

@DOWN
Może i tak... Ale EA by zapewne dużo nie straciło, bo siana i tak mają duuuuużą kwotę.
OMG! Button! PL Soundboard dla systemu Android by me

GA-P43-ES3G / Core 2 Duo E6600 @ 3000MHz / GeForce 8600GT 256MB / Corsair XMS2 800MHz 2x1GB / Seagate Barracuda 7200.11 500GB / Logic 350W / DELL ST2220M 21,5"
Pomogłem ? Jeśli tak to kliknij
Ostatnio zmieniany: 19 godzin, 2 minut temu przez ` 7 uP.

Odp: Masz Mass Effect 2 zamiast Black Ops 2? Dostaniesz całą trylogię ME za darmo ! 1 dzień, 13 godzin temu #10

• Stańczyk
  • Porucznik
  • Ole!
  • Punkty: 93
Martum napisał:
mariiox napisał:

Ale EA miała by sens. Ośmieszenie konkurencji

Tak szczególnie zależy im na graczach PC, gdzie co 8 kopia ME była na blaszaki...
@7UP

To raczej w kwestii tłoczni powinno leżeć a nie EA

• Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.52 sekundy

Na forum

Więcej postów »

Komentarze

No posts to display.

Urodziny

Dziś urodziny obchodzi Ninja Pr0 Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi Xenny Złóż mu życzenia!

Dziś urodziny obchodzi xPrzemo17PLx Złóż mu życzenia!

kowalson111 będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

LP.K.kubalo15pl będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Miechu115 będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Sandman będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Stachurka będzie obchodzić urodziny za 3 dni!