Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: nagłe podskoczenie o 30 lvl do 70 lvl! O co chodzi?

nagłe podskoczenie o 30 lvl do 70 lvl! O co chodzi? 2 lata, 6 mies. temu #1

Na wstępie jako nowy użytkownik chciałbym się przywitać: cześć wszystkim
Mam dość nietypowy problem z MW2. Wczoraj przez steam zaktualizowałem multi. Grałem dzisiaj, wbiłem zdaje się 41 lvl. Nagle w czasie sabotażu lub wysadzenia pojawił się jakiś komunikat, którego niestety nie przeczytałem (zauważyłem tylko coś o 'pd' chyba). Zabiłem trzech kolesi i nastąpił jakiś błąd po którym lobby gry zostało zamknięte. Zauważyłem, że coś się odblokowało, więc wszedłem do koszar, a tam spostrzegłem, że mam 70 lvl! Według mnie to żadna radość jak samemu się tego nie wbije, dlatego też proszę was o pomoc. Dlaczego tak się stało, co można zrobić i jak zapobiec w przyszłości?
PS. Gra jest oryginalna. Tylko ja znam moje hasło, tylko ja korzystam z tego komputera, nikomu nie podawałem hasła ani nie udostępniałem konta. Poza tym nigdy (w żadnej grze) nie hakowałem. Gram w zasadzie od premiery (z przerwami). Jeśli to ma jakieś znaczenie to mam windowsa XP.
No to chyba tyle. Z góry dziękuję za pomoc.
PPS. Szukałem i znalazłem podobny problem w googlach i na tym forum, lecz nie było tam rozwiązania problemu, więc pozwoliłem sobie rozpocząć niniejszy post.

nagłe podskoczenie o 30 lvl do 70 lvl! O co chodzi? 2 lata, 6 mies. temu #2

• termit
  • Kapral
Komunikat jaki ci wyskoczył był prawdopodobnie podobny do " Osiądnięto dzienny limit PD" czy coś w tym stylu. Musiałeś wbić na shakowany serv gdzie jakiś idiota ustawił większego expa. Też tak miałem ale gdy wlazłem miałem akurat 65-68 lvl nie pamiętam, więc tak bardzo mnie to nie wkurzyło.

nagłe podskoczenie o 30 lvl do 70 lvl! O co chodzi? 2 lata, 6 mies. temu #3

Czyli da się coś z tym zrobić czy został mi już tylko tryb prestiżu i wbijanie wszystkiego od nowa?

nagłe podskoczenie o 30 lvl do 70 lvl! O co chodzi? 2 lata, 6 mies. temu #4

• qwercik
  • Zablokowany
  • Advocatus diaboli
  • Punkty: 46
krzyszek napisał:
Czyli da się coś z tym zrobić czy został mi już tylko tryb prestiżu i wbijanie wszystkiego od nowa?

Nie da się cofnąć do poprzedniego poziomu. Możesz tylko całkowicie wyzerować.
Pozostaje Ci 1 prestiż i nabijanie od nowa ;D

Odp: nagłe podskoczenie o 30 lvl do 70 lvl! O co chodzi? 1 tydzień, 3 dni temu #5

• towi111
  • Szeregowy
też tak miałem czytałem w googlach na ten temat podobno trzeba zrobić tak (ja jeszcze nie próbowałem więc nie wiem ale ponoć działa) gdy zobaczysz że w mw2 ci wszystko wskoczyło na full nie wyłączaj gry!!! wciśnij alt ctrl del i w menadżerze zadań wyłącz steam klikając zakończ proces nie dam ci stówy że to działa więc mósisz sprobować

Odp: nagłe podskoczenie o 30 lvl do 70 lvl! O co chodzi? 1 tydzień, 2 dni temu #6

• FOXi
  • Major
  • !Hala Madrid!
  • Punkty: 33
O stary nie dość, że odgrzałeś dwu letniego kotleta to jeszcze to "mósisz".
CPU: Intel Core i5 2500k 3,3GHz
Motherboard: ASRock p67 PRO3
Memory: 8GB
Graphic Card: HIS Radeon HD6870
HDD: Samsung 512gb
Monitor: LG 22"
Headset: Steelseries Siberia v2
Mouse: R.A.T 5 Cyborg
Internet: 6mb/s

:pinch: Uwaga: Spoiler!
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.44 sekundy

Na forum

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Wczoraj urodziny miał soldierrro Możesz jeszcze złożyć życzenia!

Dziś urodziny obchodzi RaF20B Złóż mu życzenia!

Czakuzz będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Sandi będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

mausey będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

potejto będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Pokrakk będzie obchodzić urodziny za 6 dni!

Tango będzie obchodzić urodziny za 6 dni!