Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.-

POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.- 17/09/2010 21:50 #1

• dexas
  • Szeregowy
Otóż Hmm COd mw2 Nie działa mi od 6 miesięcy zeby nie skłamać 5,5 miesiąca dostałem go na gwiazdkę
Cieszyłem sie itp wgrałem no aktualizacja całą noc itp działą wsyzstko 50 lvl wszystko gites..
Ale w jednej nocy gram wyłaczam ide spac na frugi dzień włączam kompa i pisze złe HASŁO!
mam na kartce identyczne itp
Byłem 6 razy w konputroniku pomógł m izadzwoniłdo steam okazało sie ze haker sie włamał ...
jeste mwkapraczu na moj emalil przylazło nowe hasło
wiec w domu działa właczam CS Działa kur ! działa....
Włączam COD MW 2
I tu jest problem :
Wciskam
''GRAJ''
I gra sie wyłacza bez zadnego komunikatu !
Móili : czy to wina hakera poptrzestawiałcoś w opcjach czy coś ? !!
pOMOC !!! Grałem było gites a jak sie włamał to kurde nie działa !
Mam steama w CSS idzie grać a jak włączam COD MW 2 W chodze opcje all działa tylko dusze ''GRAJ'' i sie wyłacza REinstal nei pomógł reinstal steemaa i all nie pomogł format dysku i kompa i nic ! prosze o pomoc !

POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.- 17/09/2010 22:03 #2

• Postman
  • Administrator
  • Władca Marionetek
  • Punkty: 23
przepisz to jeszcze raz, tylko na spokojnie, używając składni, przecinków itp., bo chyba nie jestem jedyną osobą, który po zmuszeniu się do przeczytania tego postu nie wie o co chodzi

POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.- 17/09/2010 22:43 #3

Jak długie miałeś hasło?
Podawałeś je komuś? Ktoś miał dostęp do twojego konta, masz zapamiętane hasło i automatyczne logowanie?

POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.- 17/09/2010 22:46 #4

• FOXi
  • Sierżant pierwszej klasy
  • Punkty: 2
Postman napisał:
przepisz to jeszcze raz, tylko na spokojnie, używając składni, przecinków itp., bo chyba nie jestem jedyną osobą, który po zmuszeniu się do przeczytania tego postu nie wie o co chodzi

Popieram, na spokojnie. Poszukaj paragonu najlepiej ^^

POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.- 17/09/2010 23:08 #5

• dexas
  • Szeregowy
Miałem bardzo krótkie... 6 literowe ... z małych liter Nikomu nie dawałem HAKER sie włamał i nie wiem co zrobił i po naciśnienćiu ''GRAJ'' w menu gry gra sie automatycznie wyłącza... reainstall nic...
yyy skąd wiem że to haker ?
No wiem z ta ze wpisalem ciagle złe hasła do steama tam koleś zadzwonił i mi przysali na email haslo nwowe bo bylo zmienione na jakies yuotew2w13 Cośtakeigo ... -.- a ja takeigo nie miałem

POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.- 17/09/2010 23:47 #6

Uśmiałem się trochę czytając to Prawdopodobnie złodziej buszował sobie na twoim koncie i go zbanowali. Nic już nie możesz zrobić.

POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.- 18/09/2010 00:38 #7

• dexas
  • Szeregowy
Ha-Ha !! To czemu mi na steamie nic nei pisze ze bana dostałem i czemu se normalnie gram w CS:S na steamie ? To jest bład w czymś w opcjach ze sie GRA WYŁACZA po nacisneinciu w menu gry ''GRAJ''
jak bym miałbana to bym juz konta nei miał

POMOC! Prosze COD MW 2 Mam dzwiny problem -.- 18/09/2010 01:07 #8

• J!g5aw
  • Global Mod
  • INQUISITIO
  • Punkty: 19
Kozakowsky napisał:
Uśmiałem się trochę czytając to Prawdopodobnie złodziej buszował sobie na twoim koncie i go zbanowali. Nic już nie możesz zrobić.

Nie wiem co bierzesz ale radzę odstawić.

Haker, haker, prędzej jakiś klakier, który znał passa.

Sprawdź lepiej stery od grafiki, odinstaluj steam, zainstaluj na czysto Steam i MW2. Jeśli problem będzie się powtarzał sprawdź czy masz nowe sterowniki od grafiki, DirectX, stery od płyty głównej. Jeśli to nie pomoże zainstaluj na nowo system! Jeśli nadal będzie to samo wyrzuć kompa przez okno

• Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.25 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »