Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Wasza ulubiona broń (ogółem)

Wasza ulubiona broń (ogółem) 13/03/2010 23:00 #1

• Orzeł
  • Spamer
Witam,
Temat służy wyrażeniu opinii o waszej ulubionej broni, niezależnie od jej typu, wraz z uzasadnieniem.
Mile widziane wzbogacenie posta o ss-y.
Moja ulubiona broń to SCAR-H, nigdy nie potrzebowałem broni o dużej szybkostrzelności (a co za tym idzie podrzucie), jest dla mnie wystarczająco mocna. Zdarza też mi się zakampicćz nią, wtedy wsadzam do niej ACOG-a, czujnik pulsu i moc obalającą. Używam też wersji szturmowej z padlinożercą, maratonem, mocą obalającą i podwójnymi magazynkami.
Troche szkoda, że w magazynku jest tylko 20 pocisków, ale jest to do przeżycia ale w skrajnych przypadkach można do niej włożyć podwójne magazynki więc problemu niema.
Odblokowałem wszystkie dodatki

Cały czas z nim chodze, chce odblokować wszystko co się da.
Oprócz tego, dobrze sobie cenie FAL-a (Wszystkie dodatki + 6 camo) i Barreta (Wszystko oprócz podw. magazynków + 7 camo)
Colour our world blackened! BLACEKENED!

Wasza ulubiona broń (ogółem) 13/03/2010 23:50 #2

• Erloy
  • Sierżant pierwszej klasy
Ja cały czas szukam swojej ulubionej broni. Grałem prawie wszystkimi po kolei i jeszcze się taka nie znalazła, która byłaby Moją ulubioną dlatego zmieniam bronie jak rękawiczki , ale ostatnio strzelam m4a1

Wasza ulubiona broń (ogółem) 13/03/2010 23:51 #3

• kapiet
  • Specjalista
  • Punkty: 2
1.M200 Cheytac Intervention. Lubię ją grać poprostu ale tylko na normalu, na hc używam m21.

2. TDI KRISS SUPER V VECTOR, świetna broń na krótkie dystanse jak i na średnie , praktyczny brak odrzutu, bardzo szybkostrzelny.

3.Ze szturmówek to na równi mniej więcej tar 21 M4 i ACR Bushmaster.
http://modernwar.pl/components/com_agora/img/members/1825/mini_ACR.jpeg

Wasza ulubiona broń (ogółem) 15/03/2010 13:12 #4

• Hektor
  • Sierżant
Moje ulubione bronie:
PRIMARY SECONDARY
karabin szturmowy: ACR oczywiście pistolet maszynowy: tmp oczywiście
SMG: ump45 oczywiście broń krótka: .44 magnum oczywiście
LKM: aug hbar oczywiście strzelba: striker oczywiście
Sniper: intervention oczywiście wyrzutnia: RPG/at4 oczywiście DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ!
tarcza: tarcza oczywiście ^^

Wasza ulubiona broń (ogółem) 16/03/2010 16:11 #5

• KrisNH
  • Kapral
Broń główna: SCAR-H + Dodatkowe magazynki; ACR + Tłumik, MP5K + Tłumik; UMP45 + Tłumik
Broń zapasowa: SPAS-12 + Chwyt

Ogólnie to broń + tłumik.

Wasza ulubiona broń (ogółem) 16/03/2010 19:13 #6

EBR 21 , AK47,UMP45,M9,PP2000,TMP,MODEL 1887 -w chwili obecnej staram sie rozwijac wszystkie bronie na maksa udalo mi sie do tej pory rozwinac AK47 ktory strasznie podzuca przy wiekszej serii ale jak sie strzela krotkimi seriami to jest zabojczy no i ten dzwiek zamka cos pieknego ,EBR 21 snajperka jaka posiadam do strzelanek ASG i z czystej sympatii ja zacząlem rozwijac ale okazala się wdziecznym sprzetem moze i invertion jest lepszy ale EBR fajniejszy ,UMP45 swietna giwera troszke narwista ale uzywalem jej z akimbo do map biegajacych i teraz biegam z uzi ale to nie jest to UMP jest super ,duze magazynki super szybkostrzelnosc i duza celnosc teraz dodatkowe , swietny jest PP2000 super bron ,celna szybka i fajnie brzmi dobra jest tez TMP ale jak z bolem rozwinałem M9 to z akimbo nic temu pistolecikowi nie podskoczy piszecie ze glocki sa dla noobow ale sprobujcie M9 mysle ze niejest to bron dla zoltodziobow a jest zabojcza w walce ,niesamowicie celna i smiertelna no a strzelbe 1887 lubie za sam dzwiek ladowania zamkow ,wszyscy wkolo na mapie to slysza ten trzask w akimbo no bajka az ciarki ida

Uploaded with ImageShack.us

Wasza ulubiona broń (ogółem) 16/03/2010 23:33 #7

• Sambus
  • Specjalista
Moja ulubiona broń. Hmm... najpierw był FAMAS, potem ACR, M4, M16, SCAR, Vector, UMP i między każdą bronią przewijała się Intervention Szczerze, to nie mam ulubionej broni. Każda jest fajna moim zdaniem.

Wasza ulubiona broń (ogółem) 18/03/2010 18:07 #8

• Kalach
  • Szeregowy
Primary:
-Ak rlz xD
-ACR
-MP5k
-Intervencion

Second:
USP .45
M 93 raffica
SPASP-12
PRG-7

Wasza ulubiona broń (ogółem) 18/03/2010 18:12 #9

Główna: Intervention/ Ak-47
Zapasowa: M93 Raffica/ M1014

Wasza ulubiona broń (ogółem) 18/03/2010 21:22 #10

Mi bronie główne Jakoś nie wpadły mi do gustu w cod 4 mw moją bronią była m4 a tu w cod mw2 to m4a1 Słaba jak nie wiem co .... bo m4a1 uwielbiam bo w counter strike source jest jeszcze uwielbiam ak 47 moja 2 ulubiona broń
A tak gram rożnymi broniami ACR, m4a1, P90, AUG, Mini Uzi, FAL :>
a zaposowe to:
magnum
m9
Desert Deagle
...........
striker
spas
auto pompa nie pamiętam nazwy
.........
at4
Stringer
...................
wszystkie fajne są pistolety maszynowe ale G18 jest za mocne i celność ma za dobrą ale rzadko używam pistoletów maszynowych Jedynie Africa czy jak to się nazywa i Pierwsza ta P200 czy coś
Za bardzo nie znam nazw niektórych broni bo nimi na przykład nie gram
POZDRO !

Wasza ulubiona broń (ogółem) 18/03/2010 22:29 #11

• Sambus
  • Specjalista
Z tą Africą pewnie chodzi ci o Rafficę ^^

Wasza ulubiona broń (ogółem) 18/03/2010 23:07 #12

• Orzeł
  • Spamer
@Marcinek
M4A1 w CoD4 i w MW2 to to samo tylko zmienili statystyki. Tak jak kałasza zrobili słabszego.
Dobił mnie tekst 'kocham m4a1 bo była w cs:source'...
W CS 1.6 też była. Source to gówno
Colour our world blackened! BLACEKENED!

Wasza ulubiona broń (ogółem) 19/03/2010 01:02 #13

• Feo
  • Specjalista
Karabiny Szturmowe - AK47 - Swietna bron, wielki dmg, dobra szybkostrzelnosc, niezla celnosc. Dodatek: tłumik.

SMG - MP5K - UMP na pewno lepsze, ale z mp5k gra mi sie jakos fajniej Dodatek: celownik holograficzny.

LKM - RPD - moim zdaniem najlepszy LKM, tylko troche wolniej strzelajacy od L86 a za to o ile celniejszy. Rowniez tylko troche mniejsza szybkostrzelnosc od mg4 czy M240, a za to wieksze obrazenia. Dodatek: uchwyt.

Snajperka - Barret .50 cal i Intervention, na prawde nie ma znaczenia dla mnie ktora. Dodatek: FMJ / luneta termiczna (zalezy od mapy)

Pistolety Maszynowe - pp2000 - swietny secondary, dobra szybkostrzelnosc, obrazenia i celnosc, maly magazynek ale i szybkie przeladowanie. Jedyna wada to dosyc wolne wyciaganie. Dodatek: powiekszone magazynki.

Pistolety - M9 - Tylko troche slabsze od magnuma czy deagla, celne i szybkostrzelne. Dodatek: akimbo

Shotgun - M1014, automatyczny i ogromna moc, niestety maly magazynek. Dodatek: uchwyt/powiekszone magazynki

Wyrzutnia - Stinger, tylko dla tego ze nie oprze mu sie zaden air support

Wasza ulubiona broń (ogółem) 19/03/2010 09:32 #14

• Jakuzo
  • Sierżant pierwszej klasy
  • TinTirintin
  • Punkty: 2
ACR + FMJ i tyle mi w zupelnosci wystarcza.

Wasza ulubiona broń (ogółem) 19/03/2010 10:04 #15

scar-h z powiększonymi magami, jak z gadżetem to plus laser sight. I jeszcze RPG z danger close - MULTIKILL
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik
Wygenerowano w 0.58 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »

Najwięcej podziękowań

Najwięcej Podziękowań