Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Need for Speed: Hot Pursuit !

Need for Speed: Hot Pursuit ! 10/22/2010 12:18 #1

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
  • Punkty: 40
Co myślicie na temat nowego NFSa Ja na samą myśl nie mogę sie doczekać a to wszystko przez sentymentalny tytuł Hot Pursuit
Od kiedy pamiętam ta seria była zarąbista koguty na ogonie, pościgi, kolczatki, ucieczki to wszystko co sprawiało że ciskałem w need długie lata a tu teraz taka niespodzianka nowy HP wychodzi co najlepsze i chyba najważniejsze we wtorek wychodzi demko dzięki czemu będzie można oblukać nowe dziecko EA ! To mi się podoba takie podejście EA do graczy wydają bete w BC2 tu demko w NFSie tak powinno być a nie jak pewna firma wydała demo po roku gdy pełna już była w obiegu... co niektórzy powinni się uczuć a nie robić testy dla zamkniętej grupy odbiorców już nie wspomnę o tym czy w ogóle wydadzą demko... pre order na LE już zamówiony

a teraz najnowszy www.gametrailers.com/video/exclusive-cop-need-for/706510 :omg:

Need for Speed: Hot Pursuit ! 10/22/2010 13:21 #2

• tofikowski
  • Newsman
  • Punkty: 79
Fajnie się zapowiada, a na pewno lepiej od Undercover'a...
Szanuj tofik'a tego, bo możesz mieć gorszego.

Need for Speed: Hot Pursuit ! 10/22/2010 14:26 #3

Ach, a ja na pewno będę grał policjantem, bo nie lubię bać się kogoś, tylko żeby ktoś bał się mnie

Need for Speed: Hot Pursuit ! 12/25/2010 22:14 #4

Ogolnie slaby jest ten nfs nie postarali sie,zbyt krotki,grafika do bani,malo samochodow,brak ulepszenia ich.Na multi pewnie jest niezla zabawa lecz mam pirata.

Need for Speed: Hot Pursuit ! 12/25/2010 22:35 #5

• Deagle
  • Pułkownik
  • Punkty: 62
Co ty opowiadasz?Gra jest świetna,ogromna ilość wozów,boli mnie tylko brak możliwości tuningu.

Need for Speed: Hot Pursuit ! 12/25/2010 22:39 #6

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
  • Punkty: 40
Deagle napisał:
Co ty opowiadasz?Gra jest świetna,ogromna ilość wozów,boli mnie tylko brak możliwości tuningu.

gra jest niesamowita, super fury a brak tuningu jest w sam raz bo gracze tylko by szpecili takie marki jak Murcielago, Galardo 5m spojlerami i świecidełkami i w końcu nie wiedziałbyś czy na drodze jedzie samochód czy choinka

Need for Speed: Hot Pursuit ! 12/25/2010 23:13 #7

aaa jestem napalony na nowego nfs-a napewno bede grał policjantem bo chciałbym zobaczyć jego możliwości prawne
Nie lubie rusków,Niemców i Amerykanów.A wy?

Need for Speed: Hot Pursuit ! 12/25/2010 23:21 #8

• Rick Astley
  • Major
  • For Mother Russia
  • Punkty: 28
Czyli polecacie? Cóż, chyba się skuszę :]

POMOGŁEM? KLIKNIJ
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr