Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Origin/NFS:The Run Błąd .!!

Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #1

Witam , mam taki problem, kupiłem tą gre gdy byłem w holandi miesiąc temu, jestem w domu od 3tyg,1tydz. byłem w domu potem na 2tyg. wyjechałem, dzisiaj wróciłem do domu a tu takie przywitanie podczas włączaniu NFS
W gry nie mam jej, wpisałem kod aktywacajny, a tu sie okazuje że jest już używany dodam, że 3tyg jeszcze w niego grałem a dzisiaj dupa (( pisze do ea polska po nowy kod albo zwrot kasy, bo nie bede grał na oryginale z crackiem ,ale zapewne gówno zrobią .:)thx za odbowiedzi ;d

Odp: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #2

• Kamo
  • Porucznik
  • Hooaghh
Ja tu nie widzę sensu ani pytania !!!
Ale sądzę że zrobić możesz nie wiele , najwyżej napisać do EA i złożyć reklamacje ale pewnie powiedzą że sprzedałeś kod i chcesz od nich nowy .

Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !

Odp: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #3

Nic mnie to nie obchodzi co oni o mnie myślą, chce nowy kod i tyle , moge im przesłać fote z cd-keyem

Odp: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #4

• Kamo
  • Porucznik
  • Hooaghh
To nic nie da !
Powiedzą że go komuś spisałeś a to zostawiłeś jako dowód na niewinność . Wymyśliłem to w 5 sekund a oni mają dobrze opłacanych ludzi którzy mają zbywać ludzi .

Ta chwila kiedy go widzisz , kiedy patrzysz prosto na niego , kiedy on odwraca wzrok w twoim kierunku i jedyne co widzi to płomień wychodzącą z lufy i niebo ! Jedna krew , jeden cel , jeden strzał ! Oto treść życia żołnierza !

Odp: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #5

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
  • Punkty: 120
Kamo napisał:
ale pewnie powiedzą że sprzedałeś kod i chcesz od nich nowy .

Powieści fantasy też piszesz? Bo czytając twoje posty w tym temacie nie wiem czy śmiać się czy płakać. Brakuje jeszcze jednorożca na którym prezes EA lata. EA to nie koleżka z klasy czy z podwórka, który leci w kulki sprzedając klucz. Piszesz banialuki waść.

@LogiTive, pisz do EA Support, ale do polskiego. Jeśli klucz miał tzw. blokadę regionalną, to pewnie dlatego jest gra niewidoczna w Originie. Jeśli napiszesz do EA, prawdopodobnie dadzą nowy klucz.
Working on HP Pavilion dv7-6b30ew
Playing on PS3

Pomogłem, podziękuj - Admin też człowiek ;]

WhatPulse - Team ModernWar.PL - dołącz już dziś! goo.gl/3nzL7

Dropbox - wirtualny dysk o poj. 2GB db.tt/5ezAzN1 + 500MB więcej dla Ciebie i dla mnie za skorzystanie z linka.

Czego aktualnie słucham:
:pinch: Uwaga: Spoiler!

W co gram:

Odp: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #6

J!g5aw napisze, ale ja na tym cd-keyu grałem już

Odp: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #7

• Kamo
  • Porucznik
  • Hooaghh
J!g5aw napisał:
Kamo napisał:
ale pewnie powiedzą że sprzedałeś kod i chcesz od nich nowy .

Powieści fantasy też piszesz? Bo czytając twoje posty w tym temacie nie wiem czy śmiać się czy płakać. Brakuje jeszcze jednorożca na którym prezes EA lata. EA to nie koleżka z klasy czy z podwórka, który leci w kulki sprzedając klucz. Piszesz banialuki waść.

@LogiTive, pisz do EA Support, ale do polskiego. Jeśli klucz miał tzw. blokadę regionalną, to pewnie dlatego jest gra niewidoczna w Originie. Jeśli napiszesz do EA, prawdopodobnie dadzą nowy klucz.

Nie pisze powieści . Po prostu piszę jak jest . W dzisiejszych czasach producenci sprzedają nam gry i mają nas potem gdzieś .

Sam toczyłem batalie z City Interactive o błędny CD-key do Sniper Ghost Warrior ( Podany kod jest błędny ). Wygrałem po 2 miesiącach ale tylko dla tego że często kupuje w danym sklepie i sprzedawca mi wymienił grę . Przez ten czas pisałem do nich co 2 , 3 dni i zbywali mnie na każdy możliwy sposób . Nie wiem czy EA też tak zrobi ale przez naszego rodzimego producenta mam uraz do wydawców (poza Activision - sam nie wiem ale wydają się porządni) .

Ostatnio zmieniany: 8 mies., 2 tyg. temu przez Kamo.

Odp: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #8

• J!g5aw
  • Administrator
  • INQUISITIO
  • Punkty: 120
Nie porównuj City Interactive z EA. Jak City Interactive nie stać nawet na własnych grafików by stworzyli autorskie okładki - przykład tu www.modernwar.pl/forum/37-Hydepark/2266-...ki-call-of-duty.html . Więc jeśli lecą w klocki to może wreszcie zbierają na takowego grafika.

Miałem problem z Kodem na dodatkową zawartość z wersji limitowanej w BF3 - bodajże z physical pack. Wystąpił błąd podczas rejestracji kodu w originie, pack nie został dodany, przy kolejnej próbie dodania krzyczało, że klucz już wykorzystany. 10 minut rozmowy na EA Chat w supporcie US, po czym otrzymałem w trakcie rozmowy nowy klucz.

EA ma z d*py politykę, ale nie jest tak źle jak uważasz.
Working on HP Pavilion dv7-6b30ew
Playing on PS3

Pomogłem, podziękuj - Admin też człowiek ;]

WhatPulse - Team ModernWar.PL - dołącz już dziś! goo.gl/3nzL7

Dropbox - wirtualny dysk o poj. 2GB db.tt/5ezAzN1 + 500MB więcej dla Ciebie i dla mnie za skorzystanie z linka.

Czego aktualnie słucham:

W co gram:

Odp: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 8 mies., 2 tyg. temu #9

• Cod Maniac
  • Kapitan
  • Punkty: 56
Ja również mogę potwierdzić, że pomoc techniczna EA jest dobra. Miałem problem z grą Mass Effect 2 z serii EA CLASSIC. Mianowicie chodzi o to, że w tej serii nie było klucza do DLC, gdyż jakieś zamieszanie było i tych kluczy w tej edycji nie ma(kto kupił ten wie). Wysłałem email, że bym chciał właśnie mój klucz miła pani mi odpisała, że mam przesłać skan paragonu, przesłałem i dostałem klucz do DLC Wszystko w kilka godzin.

Żeby być PRO w Call of Duty potrzebne są 3 rzeczy: skill, fart i myszka Logitech g9. Ja posiadam je wszystkie.
Pomogłem? Naciśnij "dziękuję".

Re: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 1 miesiąc, 1 tydzień temu #10

witam kupiłem nfs the run pobrałem i piszze aktywuj gre przesz origin i robie tak ale e-mail Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. pisze że jest zły ale jak włanczam origin i pisze nazwe to mi wszystko wchodzi tylko e-mail cos nie chodzi ale jak wpisuje nazwe kristofx12 żeby odzyskac hasło to przychodzi na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. i co z tym zrobić

Re: Origin/NFS:The Run Błąd .!! 1 miesiąc, 1 tydzień temu #11

@UP

Witaj na naszym forum. Na początek zachęcamy do zapoznania się z regulaminem, szczególnie z punktem 2.2, który naruszyłeś.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.77 sekundy

Na forum

Komentarze

Więcej postów »

Urodziny

Wczoraj urodziny miał soldierrro Możesz jeszcze złożyć życzenia!

Dziś urodziny obchodzi RaF20B Złóż mu życzenia!

Czakuzz będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

Sandi będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

mausey będzie obchodzić urodziny za 2 dni!

potejto będzie obchodzić urodziny za 3 dni!

Pokrakk będzie obchodzić urodziny za 6 dni!

Tango będzie obchodzić urodziny za 6 dni!