Witam !!!
Wpadlem na pomysl aby kazdy wypisywal tutaj wszystko co odkryl w tym komputerze co jest w menu glownym Jest bardzo duzo do odkrycia
wpisujemy DIR i pokazuje sie lista rzeczy ktore sa w komputerze (dzwieki zdjecia teksty) zeby otworzyc ktoras rzecz trzeba wpisac CAT nazwa pliku np CAT gk-novamemo.txt....
email.... wpisujemy komende MAIL i pokazuje sie jakas poczta email.. zeby zobaczysz tresc emaila musisz wpisac cyfre ktora jest na poczatku np 0 (na koncie amasona jest od 0 do 10) Np w pierwszym mailu mozna dowiedziec sie ze hudson kaze masonowi zmienil haslo iz jego haslo to "password" (dziala !)proponowal mu date dostania jakies nagrody.
who... komenda ktora pokazuje uzytkownikow komputera lub cos w tym stylu.... (czytalem ze konto JKENNEDY ma pasword Nova9)
Jesli ktos zna dobrze angielski niech poczyta te listy i te pliki ktore sa na komputerze moze cos wyczyta nowego !
jeszcze komende DECODE ta komenda rozkodywowuje jakies napisy np ja wpisalem cos z emaila(jakis dziwny wyraz byl w nawiasie) i wyskoczyla mi literka E lecz i tak nic z tego nie mialem.
dodam filmik na ktorym jest pokazane kilka rzeczy
Czytalem tez ze cos takiego
c:/
deltree c:
Are you sure you want to deletes these directories (y/n) ?
y
format c:
y
dalo mu nieskaczona amunicje w zombie, "sexy zombie" 24tys puntkow i jeszcze x2 XP jesli znajdzie sie jakas ukryta karte ( nie wiem o co chodzi)
www.cheatcc.com/xbox360/callofdutyblackopscheatscodes.html ciekawa stronka bardzo wiele rzeczy jest np ukryte intele albo nazwy broni po ulepszeniu na zombie co daja perki na pro jedynie ze po angielsku
lista passow do kont !!
Black Ops Central Intelligence Agency Data System Username Password List
Alex Mason Account
Username: amason
Password: PASSWORD
William Raborn Account
Username: wraborn
Password: BROMLOW
William Raborn is the director of Central Intelligence from 1965-1966
Dr. Vannevar Bush Account
Username: vbush
Password: MANHATTAN
T. Walker Account
Username: twalker
Password: unknown
Terrance Brooks Account
Username: tbrooks
Password: LAUREN
President Richard Nixon
Username: rnixon
Password: CHECKERS
Richard Kain Account
Username: rkain
Ryan Jackson Account
Username: rjackson
Password: SAINTBRIDGET
Richard Helms Account
Username: rhelms
Password: LEROSEY
Richard Helms is the director of the CIA from 1966 to 1973
President Lyndon Baines Johnson Account
Username: lbjohnson
Password: LADYBIRD
J. Turner Account
Username: jturner
John McCone Account
Username: jmccone
John McCone is the director of Central Intelligence 1961-1965
Jason Hudson Account
Ja już sobie żadnego coda nie kupie black ops to prawdopodbnie mój ostatnio cod, jest oczywiście pewna ewentualność, jeżeli wydjdzie mw 3 to tylko w tym wypadku kupie no chyba że wyjdzie jakiś zawaliście wywalony w kosmos cod to pomyśle.