Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ !

ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ ! 02/12/2010 21:17 #1

• DiRT
  • Specjalista
  • Punkty: 4
Zapraszam do zapisów do Lig 1on1 , 2on2 , 5on5. na eslu.
Zasady są bardzo dobre :
Perki Off
Dodatki Off.
Seria Ofiar Off.

www.esl.eu/pl/#/pl/codbo/

Zapisujcie się !! Nie róbmy znowu Esla tak samo jak w MW2 ... 10 zespołów - 5 grających...

ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ ! 03/12/2010 10:16 #2

• Neptune
  • Kapral
  • Punkty: 2
Nie, nie są bardzo dobre. Niech mi ktoś wytłumaczy z łaski swojej, dlaczego nie wolno używać G11. Albo hk21, czy stonera. O ile dobrze pamiętam, to głównym argumentem w mw1 i 2 były za duże magazynki. Ja tu osobiście nie widzę problemu w lkmach. Poza m60, każdy z nich ma niewielki magazynek.

ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ ! 03/12/2010 12:02 #3

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
  • Punkty: 40
współczuje grać esla na tym szicie bez dzwięku plantowania jaki był w MW2 nie widzę sensu grania nooo ale kto powiedział że granie na słuch to jedyny sposób grania <hahaha>

ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ ! 03/12/2010 12:29 #4

• Luty
  • Zablokowany
  • Punkty: 3
liptox napisał:
współczuje grać esla na tym szicie bez dzwięku plantowania jaki był w MW2 nie widzę sensu grania nooo ale kto powiedział że granie na słuch to jedyny sposób grania <hahaha>

Polać mu prawde mówi shit i ch.j
-: Nigdy Jak Niewolnik, Zawsze Jak Król :-

ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ ! 03/12/2010 12:38 #5

• R@F!k#5
  • Kapral
  • Punkty: 1
DiRT napisał:
Zapraszam do zapisów do Lig 1on1 , 2on2 , 5on5. na eslu.
Zasady są bardzo dobre :
Perki Off
Dodatki Off.
Seria Ofiar Off.

Tak się składa, że dodatki są włączone. Ale tylko powiekszone magazynki, ładownica (Pyhon) i tłumik. ZOBACZ SAM
1. ,,Kiedy widzę, jak ludzie marnują papier, mówię: ''ratujcie drzewa''. Ale kiedy słyszę techno... Ku**a, nie wiem, z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to!" -Eminem
2. ,,Mądry człowiek nie zadaje głupich pytań..." -RazzoZ
3. Sniper Montage

ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ ! 03/12/2010 12:47 #6

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
ja naprawdę nie wiem po co grać na eslu jak nie ma dzwięku bomby wytłumaczcie mi bo nie pojmuję tej głupoty <hahahaha> no chyba że jesteście głuchoniemi tak więc zwracam honor albo nie znacie takiego miłego uczucia jakim jest słyszenie jak delikwent rozplantowuję pake a ty mu wbiegasz i go likwidujesz hmmm....

ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ ! 03/12/2010 13:01 #7

• R@F!k#5
  • Kapral
  • Punkty: 1
Denerwują mnie ludzie którzy zagrają w jakąś grę (w tym przypadku MW2) a potem narzekają, że coś im nie pasi, bo w MW2 było inaczej... To jest Black Ops, inna gra. Twórcom nie podobało się tak głośne plantowanie oraz rozplantowywanie, i zgadzam się z nimi w 100%, że to wycofali.
1. ,,Kiedy widzę, jak ludzie marnują papier, mówię: ''ratujcie drzewa''. Ale kiedy słyszę techno... Ku**a, nie wiem, z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to!" -Eminem
2. ,,Mądry człowiek nie zadaje głupich pytań..." -RazzoZ
3. Sniper Montage

ESL ! ZAPISYWAĆ SIĘ ! 03/12/2010 13:05 #8

• liptox
  • Porucznik
  • Lubie placki !
hahaha głośne plantowanie wycofali dlatego teraz musisz mięć słuch psa żeby cokolwiek usłyszeć chciaż i tak nic nie usłyszysz nie tylko w MW2 trak było bo MW tak też ma i to było dobre bo co to za gra w SD bez dźwięku ta gra jest inna fajne tłumaczenie równie dobrze mogli wywalić bronie i dać miecze i powiedzieć ta gra jest inna przyzwyczajcie się...
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.26 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »