Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Mimo dużego fps i małego pingu mam lagi!

Mimo dużego fps i małego pingu mam lagi! 25/02/2011 18:27 #1

• bioshock
  • Pułkownik
  • Punkty: 78
Jakw temacie, fps mam 60-70 i ping 30-50 oczywiście gram jak zwykle na Polskich serwerach i mam niemiłosierne lagi, znaczy jak ide czy coś to jest normalnie stabilnie a jak strzelam ola boga hujemuje dikie węże i wgl. tak się zawiesza że widze 2 oddane strzały a wpakowałem w kolesia full auto pół magazynka.I czego jest przyczyna tych zawiech teraz one są mega wielkie.
Jak myślicie czego to jest sprawa wszystko działa mi ok. na 100% z netem nie mam problemu bo w inne gry multi nawet lageczka nie złapie ponadto fps 60 cały czas jest więc co to może być ?

Odp: Mimo dużego fps i małego pingu mam lagi! 25/02/2011 18:56 #2

• Markutez
  • Major
  • Mowa jest srebrem, a milczenie owiec...
  • Punkty: 18
Włącz lagometr i sprawdź czy twoje ścinki są rzeczywiście lagami czy freezami, związanymi z twoją konfiguracją sprzętową.

(Phenom II Quad-Core 945 + Noctua NH-D14; Gigabyte GA-MA790XT-UD4P; Sapphire Radeon HD 5870 1GB; Patriot DDR3 8GB 1333MHz; SB X-Fi Xtreme Gamer; Windows 7 64-bit)

Odp: Mimo dużego fps i małego pingu mam lagi! 25/02/2011 19:28 #3

• bioshock
  • Pułkownik
  • Punkty: 78
Hmm... zabardzo się na tym lagometrze nie znam ale tak jak chodze,biegam itd. to jest cały czas linia niebieska i czasem takie małe zółte góreczki wysakują ale kiedy strzelam te góreczki zółte robią się ogromne, ponadto patrze w configu a tam mam multigpu włączone a ja ma 1 karte a nie 2 .

Odp: Mimo dużego fps i małego pingu mam lagi! 25/02/2011 19:31 #4

• BisHoP
  • Specjalista
  • and remember, nothing in Russian
  • Punkty: 16
Hmmm... skoro tak sprawa jest dla mnie prosta, zmień serwa bo coś jest z nim nie tak, jesli inni na tym serwie tez tak mają to niech go wogóle usuną jeśli tylko ty, może być coś z twoim IP tez taką podobną do cb miałem sytuacje, jakoś z niej wyszedłem poprostu mój ulubiony serw blokowało i coś z moim IP i jacyś idioci mający ping 999, ja mam około 100, maksymalnie 200 więc Pozdro no nie.
"Stasiu pamiętaj, jak będzie gonić cię policja, walnij takiego w łeb deską serfingową i krzycz wysoka fala"

FAIL!!! BisHoP is Zoombie!

"Macie się okopać, nie ważne gdzie, mozecie się nawet Okopać na środku Oceanu, ale musicie to zrobić"
Herman Gering

Odp: Mimo dużego fps i małego pingu mam lagi! Wczoraj 11:57 #5

• pebeem
  • Specjalista
Mam dokładnie tak samo - FPS stosunkowo wysoki a lagi/freezy przy strzelaniu są praktycznie zawsze (rzadziej w trybach HC),niezaleznie od serwera na którym gram. Po ostatnim patchu jest chyba gorzej niż zaraz po premierze gry.
"Gas masks and AK-47's
Now you won't see the gates of heaven
Blood fire destroying weather
To blow you away, blow you away forever"

Odp: Mimo dużego fps i małego pingu mam lagi! Wczoraj 13:24 #6

• Desti
  • Szeregowy
  • Punkty: 8
pebeem napisał:
Mam dokładnie tak samo - FPS stosunkowo wysoki a lagi/freezy przy strzelaniu są praktycznie zawsze (rzadziej w trybach HC),niezaleznie od serwera na którym gram. Po ostatnim patchu jest chyba gorzej niż zaraz po premierze gry.

Mam dokładnie to samo. Najgorzej jest gdy strzelam długimi seriami z broni automatycznej. Zacząłem grać L96AW i musze powiedzieć, że widać różnice.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.23 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »