Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :))

PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :)) 02/01/2011 16:53 #1

• Giovvv
  • Specjalista
  • Punkty: 1
[youtube]rDmkGGpF4Fc[/youtube]

Pora na dwójke , co sądzicie ?
Hello , I'm Boxxy ...

PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :)) 02/01/2011 17:04 #2

• zizi17
  • Kapral
  • Punkty: 3
Całkiem niezłe , normalnie bym się czepiał że niektóre akcje są za krótkie , ale widzę że większość akcji była na SnD
Świetny filmik :polska:

PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :)) 02/01/2011 17:09 #3

• Martum
  • Pułkownik
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Punkty: 25
A więc :

+ Fajne dynamiczne fragmovie.
+ Nie nudzi się
+ Dobre akcje
+ Muzyka pasuje
+ Dobra jakość

+/- podstawowy montaż. Nic specjalnego

- sceny fragowania śmigłowcem to zły pomysł , zwłaszcza młócenie na nuketown
- parę szczegółów typu podkładanie bomby. Mysle ,ze to niepotrzebne

Ogólnie dla mnie spoko FM. Podobało mi sie

Leci ocenka na YT

C2Q /\ GTX 460 /\ 4 GB

PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :)) 02/01/2011 17:11 #4

• .nAIR
  • Szeregowy Pierwszej Klasy
  • eny prablms?
  • Punkty: 22
Najs jak ty tak zawsze grasz to GZ ;D najlepsza jak zawsze akcja ze śmigłowcem wrogowie się respią i zdychają od razu uwielbiam to xD

@Edit
Który ty masz prestiż? Bo coś tam mignęło pod koniec filmiku że awans.
Używam opcji "Edit", piszę poprawnie po polsku i jestem z siebie dumny :]

Buzzy_pl : jeszcze musze pokonać armie mechanicznych mrówek
Buzzy_pl : tylko nie wiem jak ?
cermer : nie ruszaj ich, idz sie wysrac, jak poczuje ten zapach to wszystkei same skocza do kibla

polecam przynajmniej czytanie SB ;]

PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :)) 02/01/2011 17:12 #5

• Quaiish
  • Specjalista
  • Dzisiaj newbie, jutro Pro
Obejrzałem kawałek, przyciągnęło mnie. Może wykonanie nie jest zbyt ładne, no ale akcje same w sobie są ładne (szczególnie ta, gdy rzucasz granata, zabijasz 3 i dodajesz 1 z karabinu i wychodzi multi-kill na s&d, gratulacje). Mam dla Ciebie kilka rad. Nagrywaj w 16:9, lub spróbuj nagrać, tak, aby na YT nie było pasków na górze, ani po bokach, uwierz.. lepiej się ogląda, dodaj parę efektów, ciekawszą muzykę. Zasubskrybuj, kilka osób, które robią Minitagi, Fragmovie i Montage, a zobaczysz że gdy po kilku dniach/tygodniach obejrzysz takich z 10-15 to będziesz miał, co robić w tych swoich Fragmovie. Może nie jestem żadnym fanem fragmovie, a także nie oceniam ich zbyt często, ale za to wszystko postawie Ci 7+/10, gratulacje, oby tak dalej!

Dodam jeszcze, coś do tego co napisałem.
Jeżeli chodzi o akcje z śmigłowca, to dosyć fajna sprawa (z góry gratuluje szturmowego śmigłowca na s&d, sam zrobiłem pieski, ale w 4 ostatniej rundzie), kręć, je ale nie na Nuketown, bo nie ma czego oglądać, jeżeli znasz resp przeciwnika, tylko trzymasz przycisk, a kille same wlatują. Osobiście uwielbiam oglądać, choppery, szturmowe na Radiation, Launch oraz Grid (czasami też WMD oraz Jungle), dlatego pokazuj też więcej akcji z innych mapek.

Rób trochę dłuższe te Fragmovie, bo masz talent do robienia tego, poducz się tylko jakiegoś programu do obróbki, a wszystko będzie dobrze. Według mnie najodpowiedniejszym czasem dla Fragmovie, jest ok. 5-6 min, chociaż dłuższe (8-10min) też się fajnie ogląda. Jeszcze dłuższe (12-15min), oglądam czasami na siłę, bo często takie spotykam.

To chyba na tyle, dziękuje, szczęśliwego nowego roku.
GTX 260 / Intel Core 2 Duo 3,6Ghz / 1920x1080 / 4gb ramu / 320gb dysk / Creative Fatal1ty HS-1000
I 3> L96A1

PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :)) 02/01/2011 17:16 #6

• Giovvv
  • Specjalista
dzieki za rady i ciepłe słówka
pozdrawiam

PS.

nair , prestige już 12 , poprzednia akcja była jakies pare dni temu i nie pamietam ktory był
Hello , I'm Boxxy ...

PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :)) 02/01/2011 17:38 #7

• Kin333
  • Sierżant
  • Po prostu Kin.
  • Punkty: 12
Giovv, co by tu powiedziec.
Bez sensu, slabe fragi, sam fart, brak skilla.
..
..
..
a tak na powaznie..
Cudnie Killstreaki 7 na SD robia wrazenie. Za duzo smiglowcow, ale w koncowce fajnie zrobione

Quaiish napisał:
Rób trochę dłuższe te Fragmovie, bo masz talent do robienia tego, poducz się tylko jakiegoś programu do obróbki, a wszystko będzie dobrze. Według mnie najodpowiedniejszym czasem dla Fragmovie, jest ok. 5-6 min, chociaż dłuższe (8-10min) też się fajnie ogląda. Jeszcze dłuższe (12-15min), oglądam czasami na siłę, bo często takie spotykam.

Zdecydowanie 5min w zupelnosci wystarczy. Troche przesadzasz z 10min fragmovie. To raczej gameplay.
Jupikajej madafaka <3

PODEJŚCIE DRUGIE , ZAPRASZAM :)) 02/01/2011 19:40 #8

• Giovvv
  • Specjalista
Kin jak miło ;]

PS.
Wracaj w końcu do Nas ! Tesknimy
Hello , I'm Boxxy ...
  • Strona:
  • 1
  • 2