Obejrzałem kawałek, przyciągnęło mnie. Może wykonanie nie jest zbyt ładne, no ale akcje same w sobie są ładne (szczególnie ta, gdy rzucasz granata, zabijasz 3 i dodajesz 1 z karabinu i wychodzi multi-kill na s&d, gratulacje). Mam dla Ciebie kilka rad. Nagrywaj w 16:9, lub spróbuj nagrać, tak, aby na YT nie było pasków na górze, ani po bokach, uwierz.. lepiej się ogląda, dodaj parę efektów, ciekawszą muzykę. Zasubskrybuj, kilka osób, które robią Minitagi, Fragmovie i Montage, a zobaczysz że gdy po kilku dniach/tygodniach obejrzysz takich z 10-15 to będziesz miał, co robić w tych swoich Fragmovie. Może nie jestem żadnym fanem fragmovie, a także nie oceniam ich zbyt często, ale za to wszystko postawie Ci 7+/10, gratulacje, oby tak dalej!
Dodam jeszcze, coś do tego co napisałem.
Jeżeli chodzi o akcje z śmigłowca, to dosyć fajna sprawa (z góry gratuluje szturmowego śmigłowca na s&d, sam zrobiłem pieski, ale w 4 ostatniej rundzie), kręć, je ale nie na Nuketown, bo nie ma czego oglądać, jeżeli znasz resp przeciwnika, tylko trzymasz przycisk, a kille same wlatują. Osobiście uwielbiam oglądać, choppery, szturmowe na Radiation, Launch oraz Grid (czasami też WMD oraz Jungle), dlatego pokazuj też więcej akcji z innych mapek.
Rób trochę dłuższe te Fragmovie, bo masz talent do robienia tego, poducz się tylko jakiegoś programu do obróbki, a wszystko będzie dobrze. Według mnie najodpowiedniejszym czasem dla Fragmovie, jest ok. 5-6 min, chociaż dłuższe (8-10min) też się fajnie ogląda. Jeszcze dłuższe (12-15min), oglądam czasami na siłę, bo często takie spotykam.
To chyba na tyle, dziękuje, szczęśliwego nowego roku.