Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: [SFoP]Ares - Black Ops FragMovie (HD)

[SFoP]Ares - Black Ops FragMovie (HD) 02/01/2011 21:19 #1

• Ar3s
  • Szeregowy
  • Punkty: 7
Jest to moje pierwsze FragMovie z Black Ops'a
Proszę o opinie.

[youtube]cib2EXkY5UI[/youtube]
"Nie możemy Cię zmusić żebyś coś zrobił, ale mozemy sprawić ze będziesz żałował, że tego nie zrobiłeś"

[SFoP]Ares - Black Ops FragMovie (HD) 02/01/2011 21:32 #2

• Quaiish
  • Specjalista
  • Dzisiaj newbie, jutro Pro
Więc zacznijmy..
Obejrzałem no i jestem trochę zdziwiony, grałem już z takowymi osobami (z tego klanu), no i byli gorsi, widać masz tak jakiegoś skilla. Co do Fragmovie, to jest (że tak powiem) słabe. Akcje z jednej broni (raz widziałem l96a1) głównie AK74u, zmieniaj bronie. Często zdarzało się że akcje były ciągle z jednej mapy (był moment że ciągle Launch), poza tym zawsze chowaj ten pasek, gdy nagrywasz w Kinie. Co do tzw. "zwalniania i przyśpieszania", jako że ja mam chorobę lokomocyjną, to trochę nie dobrze mi się zrobiło, gdy widziałem że filmik raz przyśpieszał, a raz zwalniał, to tak jak w samochodzie, przyspieszasz, zwalniasz i tak w kółko. Brak efektów! Szkoda, bo fragi na prawdę ładne, a efekty by się przydały. To wejście początkowe słabiutkie, mogłeś dać w tle jakieś przerywniki z akcji, a nie na tło jest rzucone "Call of Duty: Black Ops", poza tym widziałem już to tło na innym, Fragmovie, poza tym ludzie wiedzą że to jest Fragmovie z Black Opsa, piszę w tytule filmiku, dlatego nie musisz na wstępie jeszcze o tym mówić/pokazywać. Ocena, hmm.. nie za bardzo się postarałeś, ale kille mi się podobały, dlatego na zachętę dam Ci 5-/10, cieszę się tylko że jest Fragmovie, ani nie za krótkie, ani nie za długie. Przy następnym, bardziej się postaraj przy edycji.

Pozdrawiam,
Quaiish.
GTX 260 / Intel Core 2 Duo 3,6Ghz / 1920x1080 / 4gb ramu / 320gb dysk / Creative Fatal1ty HS-1000
I 3> L96A1

[SFoP]Ares - Black Ops FragMovie (HD) 02/01/2011 21:33 #3

• Tango
  • Kapitan
  • Ghostolog
  • Punkty: 80
Kilka akcji wcisnąłeś na siłę, ale ogółem super . Gratuluję i daje 9,5/10.

[SFoP]Ares - Black Ops FragMovie (HD) 02/01/2011 22:00 #4

Wiec :

+Muzyka
+/- Fragi to zwalnianie i przyśpieszanie troche psuje cały efekt .
-Większość na 1 Mapie (Launch)
-Słaby montaż .

Nie przstało mi oceniać iż dopiero zaczynam robić fragmovie . Ale tak na zachęte 7/10 .
Następne bedzie lepsze tak samo jak umnie

[SFoP]Ares - Black Ops FragMovie (HD) 02/01/2011 22:05 #5

• Rambo
  • Porucznik
  • Punkty: 21
+fragi
+muzyka

-słaby montaż
--- na początku widać menu kina

[SFoP]Ares - Black Ops FragMovie (HD) 02/01/2011 22:16 #6

• Martum
  • Pułkownik
  • Jestem ALFA I ROMEA
  • Punkty: 25
+ są ciekawe akcje i fragi ( nie wszystkie )
+ muzyka
+ całkiem dynamiczne
+ nie nudzi

- słaby niewielki montaż
- PANEL WYŁĄCZAMY !!!!!
- Licznik FPS przeszkadza także
- Jednak kilka efektów specjalnych by się przydało
- niektóre akcje w których długo ganiasz wroga albo zabijasz tylko jednego typa w ogóle nie powinny sie pojawić w tym filmie

Podsumowując całkiem fajne FM

C2Q /\ GTX 460 /\ 4 GB

[SFoP]Ares - Black Ops FragMovie (HD) 02/01/2011 22:21 #7

• Ar3s
  • Szeregowy
  • Punkty: 7
Tak wiem ten panel... Byłem przekonany(sprawdzałem kilka razy), że go nie ma zobaczyłem dopiero na YT. A co do montażu nie jestem zbyt rozgarnięty w tym wszystkim, ale obiecuję, że następne będzie dużo lepsze.
"Nie możemy Cię zmusić żebyś coś zrobił, ale mozemy sprawić ze będziesz żałował, że tego nie zrobiłeś"
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Postman, J!g5aw, DeTon, qwercik, Grrrr
Wygenerowano w 0.29 sekundy

Serwery ModernWar.pl

Nasze serwery

Na forum

Więcej postów »