Więc zacznijmy..
Obejrzałem no i jestem trochę zdziwiony, grałem już z takowymi osobami (z tego klanu), no i byli gorsi, widać masz tak jakiegoś skilla. Co do Fragmovie, to jest (że tak powiem) słabe. Akcje z jednej broni (raz widziałem l96a1) głównie AK74u, zmieniaj bronie. Często zdarzało się że akcje były ciągle z jednej mapy (był moment że ciągle Launch), poza tym zawsze chowaj ten pasek, gdy nagrywasz w Kinie. Co do tzw. "zwalniania i przyśpieszania", jako że ja mam chorobę lokomocyjną, to trochę nie dobrze mi się zrobiło, gdy widziałem że filmik raz przyśpieszał, a raz zwalniał, to tak jak w samochodzie, przyspieszasz, zwalniasz i tak w kółko. Brak efektów! Szkoda, bo fragi na prawdę ładne, a efekty by się przydały. To wejście początkowe słabiutkie, mogłeś dać w tle jakieś przerywniki z akcji, a nie na tło jest rzucone "Call of Duty: Black Ops", poza tym widziałem już to tło na innym, Fragmovie, poza tym ludzie wiedzą że to jest Fragmovie z Black Opsa, piszę w tytule filmiku, dlatego nie musisz na wstępie jeszcze o tym mówić/pokazywać. Ocena, hmm.. nie za bardzo się postarałeś, ale kille mi się podobały, dlatego na zachętę dam Ci 5-/10, cieszę się tylko że jest Fragmovie, ani nie za krótkie, ani nie za długie. Przy następnym, bardziej się postaraj przy edycji.
Pozdrawiam,
Quaiish.