Moja zyciowka na SnD:
Podobnie jak autor tematu, nie jestem czempionem i tylko raz stawiałem atomówke (screena nie mam) wiec dla mnie to na snd dobry wynik.
Will some cold woman in this desert land
Make me feel like a real man?
Take this rock and roll refugee
Oooh, baby set me free...
<Image link>
DŻEM 4ever
gratuluje twórcy postu mnie sie udało(nie jestem żadnym pro-gram dla przyjemności i niekiedy dla zabicia czasu ) udało sie wbić staty 34/4 biegąłem z famasem+tłumik perki to kieszonkowiec,moc obalająca i zakłócanie-micha mi sie niesamowicie cieszyła a co do pro-zauwazylem że goscie w ogóle nie umiejący grać, tych którzy im kopią tyłki wyzywają od cheaterów i noobów, a sami sie nazywają pro Zreszta nie wiem jaka jest wg.was definicja pro...dla mnie pro to są ludzie którzy nie latają z acr-em i g18 akimbo(nie urażając innych jest to pójscie na łatwizne), bądź campia ze snajpą w jednym miejscu jakie sobie upatrzyli przez cały czas trwania rozgrywki, a ludzie którzy np. rush-ują(chyba dobrze odminiłem:P) z snajpą, kniferzy, ludzie siejący terror z fal-em albo z mp5k no i moze podciągnąc mozna pod to f2000(ja to w ogóle nie ogarniam tej broni) to takie moje odczucia odnośnie graczy pro
blitz045 napisał:
dla mnie pro to są ludzie którzy nie latają z acr-em i g18 akimbo
Sam nie używam ACR ale od kiedy jest to broń dla noobów. Ustalmy coś. Nooberskie jest jedynie nadużywanie G-18 i Tuby i Kropka.
Staty zależą od tego czy robimy jakieś tytuły czy nie. Czy robimy nuka. Wcale nie najlepsze staty wchodzą z nuka. Ja rekord przy robieniu nuka, czyli bez zginięcia mam 44 zabitych. Najwięcej zabić miałem na sztabie, gdzie rozgrywka może najdłużej trwać. 113:20 na Scrapyard. A najlepsze wg mnie miałem używając choppera w Ks'ach. 77:4 na wysadzaniu na Highrise i podobny wynik używając AC, którego wbiłem 3 razy na Invasion na Dominacji. Wkleję potem jakieś screeny :)
Forum legend:
.