Mi się najbardziej podobała z skuterami śnieżnymi ( nie pamiętam nazwy) oraz ("one shot one kill).Poza tym wszystkie inne misje też były dobre bo ta grafika wciąga.
kuby22
Szeregowy (Niemowa)
7 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych
Mi się najbardziej podobała z skuterami śnieżnymi ( nie pamiętam nazwy) oraz ("one shot one kill).Poza tym wszystkie inne misje też były dobre bo ta grafika wciąga.
Była jakaś ze skuterami?
Chyba pomyliło ci się z MW2
kapitanczarny
Kapitan
247 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych
Grzen1o : na qwercika trafilem pare razy, ale reszty niekojarze;p
miszelooo : Martunia, jakbyś chciała zagrać z kolegami z forum to tutaj masz więcej info i link do steam «link»
miszelooo : Mój nick w grze to Michal PL, mamy luźną grupę stworzoną z qwercikiem, obecnie jest 50 graczy, z czego ok 43 osoby z forum(tak szacuje). Gramy od tak sobie, ktoś kogoś zaprosi i się kręci impreza. Pewnie na Was trafiliśmy, niestety problemy ostatnio z łączeniem. Kiedy to się skończy bo krew zalewa.
Grzen1o : takie mam pytanko, czesto trafiacie w grze na ludzi z forum? mi sie to zdarza zadko i najczesciej jestem mile witany
Martunia : jak wejdziesz w archiwum, to wtedy dokładnie jest ;] wystarczy jedno kliknięcie więcej
Grzen1o : bo przewaznie tylko oni rozumieja ze martusia to kobiece imie :D, o tym czasie nie wiedzialem , ale lepiej zeby bylo na talerzu jak to sie mowi;DD
Martunia : @ Grzen: jak najedziesz na nick, to wyskakuje ile czasu temu dodano wiadomość A co do docinek od mężczyzn, to da się przeżyć...najgorzej jest jak mi dobrze idzie, tzn. prowadzę w ffa, to wtedy się zaczyna...Oczywiście dzieci są najgorsze, ale do takich odzywam się przez mikrofon i zazwyczaj milkną Wstyd tylko, że to polscy faceci tacy są
Grzen1o : moze by dodac do szałta czas kiedy wiadomosci zostaly preslane?
Martunia : @ miszelooo: Prawda, mam przed nickiem [TAS], ale nie jesteśmy typowym klanem, który planuje rozgrywki i treningi ;] Jesteśmy grupą Nie kojarzę Twojego nicka. Dziś graliśmy dominację; na jakiś Klan trafiliśmy i go ograliśmy, a potem nas wyrzuciło z serwera :] To właśnie na tej dominacji na Karacz(ch)i (jak to się pisze? bo nie pamiętam:P) ktoś powątpiewał w moją płeć P.S. Przepraszam, że napisałam 3 wiadomości pod rząd, ale chciałam przejść do nowego wiersza, a
Grzen1o : spolecznosc mw2 jest tak oblegana przez mezcyzn ze jak widza kobiece imie to odrazu wysmiewaja bo 90% dziewczecych imion to faceci, wiec musisz sie przyzwyczaic do docinek, ja juz widzialem kilka polskich "dziewczyn", ale niewiem na ile byly to osoby przeciwnej plci;p
Martunia : @ deton24: bez przesady z tym witaniem z dumą Ale miło mi
Martunia : @ Biba: Wiesz, może jestem facetem o piskliwym głosie i po tym też sądzić nie możesz
miszelooo : Martunia nie jesteś przypadkiem w jakimś klanie? Dzisiaj z ekipą spotkaliśmy na dominacji klan gdzie była Martunia, chcieliśmy się zmierzyć ale z lobby uciekli.
deton24 : A rzeczywiście na cześć swoich dziewczyn męższczyźni się nazywali kobiecymi imionami czasami. Z dumą witamy w społeczności strony
Biba : Martunia ja Ci wierzę :P. Ale naprawdę tak mało jest kobiet grających w FPS ;/