Co do cheatow...wiadomo.Sa dla dzieciakow ktorzy chca byc wielce PRO,bo inaczej nie beda.
A co do kampienia,to nie kampie.Ale gram tak jak napisal SCARS.Na spokojnie,taktycznie itd. Rozpierdziela mnie jak zabije kogos kto kryje sie za drzewem w WASTERLAND ze snajperka (gram RPD lub SCAR-H) i on mi potem pisze cos w rodzaju FUCKING CAMPER.
A jeszcze bardziej smiesza mnie kolesie,ktorzy placza przy klawiaturce DON'T CAMP, PLEASE STOP CAMPING itp.
Nawet gdybym kampił,to NIE PO TO WYDALEM SWOJE PIENIADZE NA TA GRE,ZEBY MI KTOS PISAL JAK MAM GRAC!!!
Stanlej83 napisał:
NIE PO TO WYDALEM SWOJE PIENIADZE NA TA GRE,ZEBY MI KTOS PISAL JAK MAM GRAC!!!
Dokładnie. Grasz dla swojej, nie czyjejś przyjemności A cheaterzy zawsze byli... są... i będą...
DeathAdder napisał:
Nie lubię tub i G18
Ja tam G18 używam, ale unikam akimbo. Granatników używam tylko do wykonania wyzwania, bo lubię czasem polatać ze strzelbą.
Ogólnie irytuje mnie kategoryzowanie graczy wiekowo. Sam mam 16 lat, a moja rozmowa z innymi graczami nigdy nie skraca się do wymiany bluzgów, a powodów do wyzywania mnie na serwerach idioci znajdują setki:
- Jeżeli ktoś mówi w swoim ojczystym języku na czacie pisemnym to proszę (grzecznie i po angielsku) żeby używali angielskiego... zwykle zaczynają mnie jechać nie zmieniając języka
- Uda mi się zdobyć bardzo ładną ofiarę: duża odległość, załóżmy że M21EBR, Wasteland, Trafienie w głowę... muszę być n00bem i aimbot'erem...
- Używam ACR, SCAR'a Claymore'ów, TAR-21, M16A4, FAMAS'a, Semtex'ów, granatów, C4, Nożów do rzucania, noża taktycznego z bronią krótką... niezależnie od tego CO aktualnie mam w dłoniach i zdobyłem tym zabójstwo - jestem noobem (np. C4 noob, albo SCAR with Stopping Power noob)
- HIT SEZONU 2010! Trzech naszych rodaków na serwerze. Strasznie ku*wią i pie*dolą (przepraszam z miejsca za dwa miłe słówka ). Jakiś Niemiec po angielsku po prosił ich o używanie angielskiego. Zaczęli "fakować" na niego (to chyba jedyne słowo jakie znali w obcym języku). Piszę do nich żeby się uspokoili, bo przecież On ich nie obrażał. Zaczęły w moją stronę lecieć teksty, że mam wypie*dalać do Niemiec czyścić brudasom buty i podlizywać się im. Zamilkłem ostatecznie gdy zobaczyłem nick jednego z nich... "Patriota".
- i masa innych... ekscesów...
Mimo wszystko - nie podpinajcie wszystkim 16-latką czy nawet 12-latką etykietki "Gnojek i cwaniak".... zdarzają się nawet 30-latki którzy zachowują się odwrotnie proporcjonalnie do swojego wieku... to samo tyczy się nastolatków.
Odpowiadając na pytanie postawione w temacie: Tak! Są w mniejszości... ale istnieją i często się ich nie zauważa bo cały mecz milczą, grają... i czerpią z tego przyjemność Więc olać idiotów! Graj dla siebie!
Wiek tu w większości nie ma znaczenia. Ale niestety... najczęściej spotykam wrzucających na siebie... Polaków. NIe wiem dlaczego, niektórzy ludzie są tak spaczeni, ale wystarczy się przywitać (ostatnio mieliśmi z DTW taką sytuację na Estate), by jakiś idiota Ci napisał tfffardzielsko: "spier......".
http://www.takeagift.pl/polecam:6779
DARMOWE NAGRODY DO ZDOBYCIA! ZAREJESTRUJ SIĘ I WYPEŁNIJ ANKIETĘ Z TEGO LINKU!
DOMINACJA NIGDY NIE BYŁA RÓWNIE DRUŻYNOWA! DOŁĄCZ!
<Image link>
gitex napisał:
Chcecie grać z normalnymi graczami? Bez tub, G18, itp.?
To proste, wystarczy wstąpić do klanu bądź stworzyć własny klan i grać CW, PCW.
Na publicznych hostach zawszę będą "nooby" i cheaterzy, wątpię żeby to się kiedyś zmieniło.
Ale grając grupą Domination Team Work nie mamy większych problemów w uprzykrzeniu gry noobom. Gra się naprawdę przyjemnie, kilkadziesiąt osób z forum może to potwierdzić. Przeważnie pilnują jednej flagi a my trzaskamy ich po kaskach.
,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol\"
Eldo
Prawda. Granie w składzie 6 osobowym z pełną komunikacją, nawet bez zgrania to już duża różnica. Na HQ HC może jeden na 10 meczy stanowi jakieś wyzwanie (w sensie że trzeba się starać bardziej), tak to jest 200:0. W tych pojedynczych spotkaniach przeciwnicy nie dochodzą zwykle do 100.
Ale bywa i tak że padnie na jakiś klan, i wówczas w zależności od ich poziomu jest albo kolejne 200:0, albo 0:200 dla nich, albo jest bardzo fajna mapa i idzie równo aż do samego końca.
Granie zespołowo na publicznych jest najprostszym sposobem przyciśnięcia przeciwników tak, by byli zmuszeni zrezygnować ze swojego zwyczajowego stylu gry (chyba że wolą bardzo szybko przegrać). Wbrew pozorom nie trudno jest narzucić drugiej drużynie konkretny styl gry...
Chodziło mi bardziej o grę klan vs klan a nie grę klanem na publikach, wtedy nie ma się wpływu na to czym będą grać ludzie z przeciwnej drużyny i jak będą sie zachowyać.
A to że wchodzicie na publika ekipą i zawsze wygrywacie to nic nadzwyczajnego, nie ma sie czym chwalić.
gitex napisał:
Chodziło mi bardziej o grę klan vs klan a nie grę klanem na publikach, wtedy nie ma się wpływu na to czym będą grać ludzie z przeciwnej drużyny i jak będą sie zachowyać.
No i mylisz się bo wpływ się ma, a jest to tylko i wyłącznie kwestia tego jak gra twój własny zespół. Można skutecznie tępić i zniechęcać do gry tuberów, przesadnych kamperów, nuke-boosterów (szczególnie w HC HQ), g18 rusherów...
Jedyne co jest nie do przeskoczenia to jak Ci się wszyscy przeciwnicy zeźlą i każdy weźmie do ręki tubę i hurra. I niech do tego dojdzie jeszcze na Scrapyardzie...
Ja miałem ostatnio ciekawą sytuację na DM. Grałem sobie, nagle słyszę dzwięk odradzania się z desantu- oczywiście boosterzy. No to ja na klasę anty-booster i pieszę im że widziałem jak boostują i im nie odpuszczę niech lepiej wyjdą. Nie pomogło twierdzili że nie boostują tylko nabijają bronie. Zabiłem ich kilka razy i zaczęło się wyzywanie, padło parę wyzwisk wskazujących na to iż ich autor jest homoseksualistą. Najlepsze było jak jeden z nich stwierdził iż "ja pie**** polska to patoligczny kraj nawet broni nie mozna ponabijac" . Ponadto zaliczyłem ładnego winningkill'a zabijając obu gości.
Forum legend:
.