Zaloguj się
MW2 depseracka proba wplyniecia na IWJesli jeszcze o tym niewiecie to gracze napisali petycja do IW z prosba o mozliwosc tworzenia dedykowanych serwerow, pod tym linkiem mozecie sie podpisac http://www.petitiononline.com/mod_perl/petition-sign.cgi?dedis4mw na stan obecny ok 30 tys osob sie podpisalo, a podtym jest smieszna przerobka z filmu ktorego tytulu nie pamietam z hitlerem w roli glownej wypowiadajacym sie na temat decyzji IW http://www.youtube.com/watch?v=1FKty5Kpf4w ^^ |
|
|
Administrator has disabled public posting |
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWNajlepszym aktem (nie) desperacji będzie nie kupienie tego [ciach] , w moim przypadku będzie to dosyć trudne bo mw kocham mimo licznych wad....ale trzeba mięć jaja i nie dać się [ciach] tym palantom z IW , i synom szatana(marketingowcy),bo tak już wyciskają z tytułu (napoje,film,[ciach] z tym starym dziadem i [ciach] z szaliczkiem babci).To normalne że ludzie chcą zarobić i machina działa ale ja mam też prawo się na nich wypiąć i nie kupić tego tytułu (chyba że dojdzie jeszcze do jakiś znaczących zmian).Co bym nie zrobił to oni tego nie odczują z tym [ciach] robertem 402 na czele , bo zawsze znajdzie się taki snipe i jego klony które kupią to bezwarunkowo nabijając sakiewkę tym [ciach] (IW).Snipe bez urazy.Nie chciałbym nikogo urazić , przedstawiłem tylko opinię swoją i mojego brata (ZordRak[PL])
|
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWnowy filmik, polskie napisy, imo lepszy http://www.youtube.com/watch?v=XB5Sw33_BzU , drako ty nie grales przypadkiem w cod uo?
|
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWWiedziałem, wiedziałem, wiedziałem. Coś musiało pójść źle. Gra jest dobra? To dorzućmy steam, wywalmy serwery dedykowane i będzie git.
|
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWTez tak mysle, ale skoro to jest jedyna rzecz jaka moge zrobic w tym kierunku...
|
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWIm dłużej się nad tym zastanawiam tym bardziej widzę upadek tej gry... Szczególnie, że znowu mogą mieć nas gdzieś. W końcu PC to tylko ułamek z wszystkich graczy... |
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWNiestety. Dało IW plamę, w związku z brakiem dedyków. Tak naprawdę nie do końca wiadomo jak to będzie wyglądało. Jeśli chociaż w małym stopniu podobnie do L4D to ja podziękuję. Strzelili sobie samobója. Od strony technicznej nie jest to problem dla IW utworzyć patcha do dedyków. Jednak tu chodzi o coś więcej. Liczą na dużą kasę z DLC. Ograniczy to piracenie gry a tym bardziej płatnych dodatków.
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWDokladnie poszli na kase,a skoro mw 1 jest dobre nie widze powodow, zeby sie z nim rozstawac, bede w to grac dopoki na rynku nie pojawi sie ciekawszy fps albo nie wylacza serwa glownego albo pb przestanie sie interesowac ta gra
|
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWnowy link w temacie http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,7164934,Infinity_Ward____nie_zignorujemy_petycji__w_sprawie.html
|
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWA może to wszystko to jest jakaś marketingowa ściema. Za tydzień ogłoszą, że dedykowane serwery jednak będą i, że kochają fanów i wszystko dla nich zrobią. A ludzie im za to będą lizać dupę.
|
|
|
Re: MW2 depseracka proba wplyniecia na IWTak, na pewno przejęli się petycją...
Marketing, kasa przede wszystkim. Ale jeśli powrócą dedyki... |
|
|
- Strona główna
- » Modern-Warfare 2
- » Dyskusja ogólna
- » MW2 depseracka proba wplyniecia na IW
Informacje forum
- Statystyki: Ilość użytkowników: 510 Ilość wątków: 172 Ilość sond: 3 Ilość postów: 1446 Ilość dzisiejszych postów: 17
- Informacje o użytkownikach: Najnowszy użytkownik : SeTubeVidos Zalogowani użytkownicy: 3 Goście: 33
- Wątek
- Nowy
- Locked
- Przyklejony
- Active
- New/Active
- New/Locked
- New/Sticky
- Locked/Active
- Active/Sticky
- Sticky/Locked
- Sticky/Locked/Active