Haradrim napisał:
Ja mam ustawione predatator, zrzut awarjny (przydaję się), ac-130
Przy takim ustawieniu to ty chyba cały czas kampisz. To jest baaardzo nieefektywne ustawienie. To już lepiej ustawić harriera zamiast predatora. Ale i tak odradzam takie ustawienie bo stosunkowo o wiele rzadziej jest wbijana niż np. predator+harrier+zrzut
ChoryJunior napisał:
Haradrim napisał:
Ja mam ustawione predatator, zrzut awarjny (przydaję się), ac-130Przy takim ustawieniu to ty chyba cały czas kampisz. To jest baaardzo nieefektywne ustawienie. To już lepiej ustawić harriera zamiast predatora. Ale i tak odradzam takie ustawienie bo stosunkowo o wiele rzadziej jest wbijana niż np. predator+harrier+zrzut
Nie prawda biegam z ACR (nie lubię kampić), i herrier też niekiedy nikogo nie zabija
Ale nie rozumiem po co pod górkę sobie robić? Ile razy masz pełną serię ofiar na jedną grę? Zero? Raz?
I po co AC w takim ustawieniu? Przy ustawieniu predator+harrier+zrzut masz bardzo duże szanse na osiągnięcie tej serii. Mi się to zdarza od 1 do 3 razy na każdej mapie.
Poza tym w zrzucie często wypadają dobre rzeczy, więc nie wiem po co tak się męczyć? Przy twoim ustawieniu łatwiej już mieć nuka. Harrier-Chopper-Nuke/EMP
Masz racje tylko że ja z jak daje herriera to zawsze prawie nic nie robi wole śmigłowiec, a poza tym jak zrobie wyzwania z zrzutami i predatorem to se zmieniam..ACR dla mnie jest dobre. Jakie jeszcze są dobre karabiny? ChoryJunior...
Ale dobre jest ustawienie ale strasznie trudne (najłatwiejsze dla kamperów) pavelow, strzelec śmigł i nuke
Haradrim napisał:
tylko że ja z jak daje herriera to zawsze prawie nic nie robi wole śmigłowiec
To ja mam odwrotne zdanie. Harrierem nawet przy samym nalocie możesz zabic kogos a potem on w zwisie strzela. Helikopter tylko lata i strzela w mur.
Fakt tylko że niekiedy tak się kampią że nikogo nie zabija, albo mają zimnokrwistego. to jest masakra wtedy. a tak jak nikt nie mają zimnokrwistego to spoko jest z herrirem. tylko w niektórych mapach nikogo nie zabija, ale rzadko mi się spotykają takie mapy. Tak ogólnie to dobre ustawienie killstreak'ów ChoryJunior
Forum legend:
.