Witam,
5 maja usunięto mecz w klatce z widoku 3 o.s.
Jako że z kolegą lubimy sobie czasem postrzelać do tarcz i porobić przeróżne wyzwania, chcę się zapytać jak teraz można pofarmić na publiku??
Zawsze jak chcę dołączyć (ja albo kumpel) - to pisze '' Nie można dołączyć do gry przyjaciela ''
Co więcej - dziś widziałem dwoje Polaków, którzy co mapę sadzili na sobie nuke'i (czyt. atomówka)
Proszę o radę.
/Wolf
temat niezgodny z regulaminem
proszę o zmianę tematu na odzwierciadlającą treść wiadomości. "Pomocy" nic nikomu nie mówi
W przeciwnym razie temat zostanie zmieniony przed administrację bądź usunięty
Pozdrawiam
Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś dostał bana za rank hacka, i raczej nie ma takiej możliwości.
A jeśli się mylę i można za to dostać bana, to nie powinno tak być, powinni pobanować ludzi z wh,aimbotem
A nie kogoś komu nie chcę się po prostu wbijać jakiś śmiesznych lvli (to nie WoW) i zdobywać godzinami obrazków które tak naprawdę nie sa do niczego potrzebne.
A co do tego trybu...wbijanie czegokolwiek za jego pomocą jest dla desperatów nieogarniających tej gry ani trochę, czyli ludzi grających w nią na kierownicy, nie posiadających urządzenia wskazującego, osób z poważnymi wadami wzroku bądź ludzi chorych i opóźnionych umysłowo.
Myślę, że jeśli jesteś zmuszony do korzystania z właściwości tego trybu, to powinieneś odinstalować MW2 i zacząć trenować grę w chińczyka.
tylko ciotki nabijaja sobie wyzwania
osobiscie lubilem ten tryb ale grajac z hiszpanami wlochami czy cos tam bo gra byla normalna
a polak szwab rusek odrazu "headshots?"
zalosne
chcesz miec fall camo idz wbijac a nie kolejny idiotycny temat na forum
btw rank hack ssie !!!!!!!!:>
Forum legend:
.