Gaz, tylko z maską "ochronną" tzn. chroniącą dziurę we łbie po deagle Zachajewa ;D
+ do tego jescze jakis stroj , ktory utrzyma jego wnetrznosci po Magnumie .357 ^^
90% nastolatków dostała by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na wieżowcu i chciał skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, która wzięłaby krzesełko, popcorn i krzyczałaby: Skacz idioto !!!, wklej to do podpisu :]
Na necie są 4 filmiki pokazujące grę od początku do końca obejrzałem tylko 5 minut pierwszego by się dowiedzieć jaki jest początek gry powiem wam że black ops będzie tak samo długie jak mw 2 5-6 h na średnim poziomie trudności.
Gra jest jak assasin creed wygląda tak jakbyśmy byli podłoczeni do animusa xD tylko zamiast pokazać tego kim się kiedyś było widzimy przeszłość głównego bohatera więcej nie zdradze i poza tym sam nie wiem bo obejrzałem tylko kawałeczek by sobie nie zepsuć zabawy.
Już mi zepsułeś zabawe bioshock! I HATE YOU!
Tak powiedziałem tylko początek gry i już cała gra spaprana w sumie o tym że nasz bohater będzie wspominał w trakcie tortur juz od dawna było wiadomo więc nic ci nie zepsułem.
Pierwszy słowa głównego bohatera: "where is Reznov!" .
PRZESTAŃ!NIC JUŻ NIEMÓW! LEAVE ME ALONE,LEAVE PANDA ALONEEEEEEEEEEEEEEEE...
żartuje,ale naprawde tym animusem spieprzyłeś sprawe
Ale tam nie będzie animusa coś ty se myślał że to assasin creed 3 black ops, mówiłem że tylko to jest podobne ale to nie to główny bohater wspomina i tlyle w sumie tlyko tyle obejrzałem kawałek 1 misji i koniec, sam sobie nie chce zepsuć zabawy.
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.