Co wy narzekacie na tego VACA? Poprostu nie wiecie jak on dziala i tyle. To nie jest tak ze on jest do dupy i w ogole nie banuje. Ban VAC aplikuje sie do konto PO TYGODNIU OD WYKRYCIA HAXA ! Wiec jezeli biega ktos z aimem i wh to nie ma co gadac ze vac nie dziala bo za tydzien (max 2, bardzo zadko wiecej), uruchamiajac steama zobaczy piekny napis "Your account has been VAC banned" i nie bedzie juz psul gry. Niewykrywalne haxy z tego co wiem sa ale za nie sie placi a kupuje czity moze 1/20 wszystkich hakerow wiec to jest mniejszosc. Ja osobiscie spotkalem w calym moim czasie gry (od dnia premiery) 3 hakerow i wg to jest zadowalajaca liczba. Pozdrawiam.
readher napisał:
Ja osobiscie spotkalem w calym moim czasie gry (od dnia premiery) 3 hakerow i wg to jest zadowalajaca liczba.
sorry za Offtop ale albo masz słabe oko albo masz szczęście w co wątpię przy zabezpieczeniach MW2, dlaczego? dlatego, że też gram od premiery i nie liczę hakerów/cheaterów ale spokojnie stu by się uzbierało jak nie więcej.
,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol\"
Eldo
Nie mam slabego oka i moze to jest rzeczywiscie fart ale naprawde cheaterow ktorych spotkalem spokojnie na palcach dwoch rak moglbym policzyc. Gorzej z lowami z tuba i g18 akimbo przez co poprostu czasem nie moge wytrzymac i wylaczam odrazu gre. Ja nie narzekam na haxy.
Forum legend:
.