Proponuję aby w tym temacie wrzucać zdjęcia map, gdzie zaznaczone są miejsca, gdzie możemy się ukryć np. w przypadku gdy mamy strzelca czy inny killstreak dzięki któremu zdobywamy kolejny. Dodam żeby dodawać naprawdę ciekawe miejsca. Link do map http://www.modernwar.pl/mapy.html
a na początek mam coś takiego
Mapa Scrapyard (jest mała i dosyć przejrzysta, jak dla mnie jest jedno miejsce warte przeczekania) czerwona kropka - wejście na kucaka od strony schodków
Mapa Invasion (sporo ma zakamarków ale zaznaczyłem według własnego uznania te najlepsze)
Quarry
Karaczi
Mapa Rundown
Mapa Skidrow
Mapa Sub base
Mapa Terminal
Mam nadzieje że temat sensowny i zostanie przyjęty na forum
,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol\"
Eldo
Ishtar napisał:
czasem sie schowasz i od razu cie sciagna a czasem na srodku sie polozysz i cie nie zestrzela
Wiadomo, nigdzie nie jesteśmy bezpieczni, ale chciałem przedstawić takie miejsca w których ciężko nas dostrzec. I powtórzę jeszcze raz że są to miejsca na tymczasowe ukrycie się, wtedy kiedy korzystamy ze strzelca lub AC-130
Ishtar napisał:
pozatym na scrapyard i invasion sie wiele wiele takich miejsc
fakt, jest wiele miejsc ale wybrałem te najbardziej ciemne i najbardziej trudne w przewidzeniu, że jest tam przeciwnik(czyli my)
Ishtar napisał:
duzo zalezy rowniez od trybu
moje doświadczenie opiera się na dominacji ale myślę że na każdym trybie można znaleźć dobrą kryjówkę.
,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol\"
Eldo
Michałek. Wrzuć wszystkie do 1 posta :> Masz chyba dostęp do opcji EDYTUJ? ;>
Poza tym, dla większego ogarnięcia, przydałoby się zdjęcie z "oczu" tego miejsca ;>
Kurka siwa ;D 3 edit w ciągu minuty:
Na TERMINALu przy BAGGAGE AREA można na kucaka wejść za te wózki :> czy tam podesty, podstawki
Tam gdzie masz napisane leżąc, mozna wskoczyć na ten róg, podest budynku jeszcze Nie wiem, czy przydatne, ale jak leżałem z czoperem nikt mnie nie ściągnął
http://www.takeagift.pl/polecam:6779
DARMOWE NAGRODY DO ZDOBYCIA! ZAREJESTRUJ SIĘ I WYPEŁNIJ ANKIETĘ Z TEGO LINKU!
DOMINACJA NIGDY NIE BYŁA RÓWNIE DRUŻYNOWA! DOŁĄCZ!
<Image link>
Forum legend:
.