Dzisiaj doszedł do coda nowy update z nowymi danymi, update został u mnie pobrany, lecz gry próbuję dołączyć do kogoś z moich znajomych to wyskakuje mi komunikat :
"Twoje dane są starsze niż dane hosta z którym próbujesz się połączyć..." pisze tez ze muszę albo zresetować grę, albo steama. Robie zgodnie z poradą ale nic się nie dzieje..
Wie ktoś jak można temu zaradzić ? jestem uzależniony od tej gry i potrzebuje szybkiej pomocy^^
Sprawdźcie spójność plików gry.
Sprawdzałem spójność plików i po zakończeniu sprawdzania zaczyna mi się ściągać nowy patch, ale jak włączam po tym coda to nic się nie zmienia i ciągle wyskakuje mi ten sam komunikat... na dodatek nie mogę sam pograć bo nie chce mi znaleźć żadnej gry...
Znalazłem rozwiązanie ... powiedz jakiemus znajomemu żeby skopiował pliki z cod mw2 tam gdzie masz zainstalowany pliki : mp_playlist_dlc1.ff i ci wyslal i wklej je tam a stare dlc1 usun i usun jeszcze mp_playlist.ff i bedzie dzialac ;]
Rozumiem, że chodzi jedynie o skopiowanie od kolegi pliku "mp_playlist_dlc1.ff". Czy trzeba jeszcze jakieś inne? Bo skopiowałem ten jeden plik, ale dalej mi nie działa (oczywiście kolega może grać).
@agent p
to jest w folderze Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\zone\polish
Forum legend:
.