Od wczoraj zauważyłem straszny wysyp serwerów w których nie można się ruszyć takie coś było kilka tyg temu ale jakoś potem nie widziałem, a dzisiajprosze co 4-5 serwer i ni można zrobić nawet kroku. tylko nabija sie przegrane też macie takie coś??
@bioshock Straszne rzeczy opowiadasz. Nazywać tematy też mógłbyś po ludzku. Używać "kropek" też mógłbyś bo czyta się ciężko Twoje wypociny.
Połączyłem Twój temat z innym. Ten przynajmniej ma normalny tytuł a nie jakiś tytuł piętnastolatka z ADHD.
no tak ale to co się dzisiaj dzieje to chyba jakaś kpina 3/4 gier tak ma
add...
spróbowałem ponownie myślałem że coś się poprawi niestety jest GORZEJ !! od 20 minut nie mogę wejść w normalną rozgrywkę dziadostwo się rozprzestrzeniło na cała sieć !!
a IW ma nas tępych graczy daleko w du......
DeathRate napisał:
a IW ma nas tępych graczy daleko w du......
Liczy się kasa
wczoraj w nocy miałem to samo - brak ruchu. Próbowałem zmieniać tryby, aby móc sobie pograc i dupa, na kazdym trybie to samo;/
A dzisiaj inny problem - taki sam co tydzień temu. Wywala za kazdym razem po ukonczonym meczu i wyzyca komunikat "POWIADOMNIENIE. Dostepne jest uakualnienie listy gier. Zostanie ono pobrane za chwile.OK"
Zna ktoś jakies rozwiązanie tego problemu? CZy moze jedeynym wyjciem jezt czekanie, az sie tym zajmą?
Forum legend:
.