witam przed chwilka zagrałem w xbox live w trybie wojna ląd i trafiłem na hosta, po załadowaniu gry straciłem wszystkie emblematy, tytuły i wszystkie dodadki do broni.Wszystkie wyzwania itm mam na zero. Czas gry mi skoczył na -70680d a porażki na -1337777167.Idzie cos zrobić żeby powrócić do poprzedniego stanu
....................Nie moge po jaki teges zakladasz nowy temat jak jest ich od groma ?!? NIE nie da sie tego przywrocic bedziesz mial tak jak miales cienki prest to se wbij za expa nowy jak masz 10 to coz bedziesz mial na - i tak juz jest nic na to nie poradzisz , a i moze by tak zrobic ze jezeli ktos ta juz taki temat to zeby wyskakiwalo ze juz takie cos bylo a nie ;/ Takich tematow to jest od liku.
Terminator napisał:
....................Nie moge po jaki teges zakladasz nowy temat jak jest ich od groma ?!? NIE nie da sie tego przywrocic bedziesz mial tak jak miales cienki prest to se wbij za expa nowy jak masz 10 to coz bedziesz mial na - i tak juz jest nic na to nie poradzisz , a i moze by tak zrobic ze jezeli ktos ta juz taki temat to zeby wyskakiwalo ze juz takie cos bylo a nie ;/ Takich tematow to jest od liku.
Naucz się kolego poprawnie budować zdania, a dopiero później wypowiadaj się na forum.
Na PC na pewno się da. Raz przywracałem
Lost Multiplayer stats or rank
If you have recently lost stats or rank in this game, you may be able to recover this information as outlined:
* Go to the Steam folder and find the Modern Warfare 2 install folder
o Default location: C:\Program Files\Steam\Steamapps\common\call of duty modern warfare 2\
* Open the \players\ folder
* The multiplayer profile is updated regularly as a .stat file and also includes a backup file.
o All original profile files begin with md202ef8d and backup files will begin with md202ef8d.bak
* Locate the profile and backup .stat files with the most recent "Date Modified" listed in Windows
* Move the profile .stat file to a new location (Creating a new folder and placing it here should be fine)
* Rename the backup .stat file and remove the ".bak" from the filename
* Launch Steam and re-test this game.
marduk napisał:
Naucz się kolego poprawnie budować zdania, a dopiero później wypowiadaj się na forum.
No wiesz ja nie zwracam uwagi czy jest ł czy l , ą -a itd albo gdzie stawiac dobrze przecinek pisze szybko i nie zwracam uwagi na takie pierdoly (wiem ze zaraz ktos sie wypowie ze to nie jest pierdola itd...)
Terminator napisał:
No wiesz ja nie zwracam uwagi czy jest ł czy l , ą -a itd albo gdzie stawiac dobrze przecinek pisze szybko i nie zwracam uwagi na takie pierdoly (wiem ze zaraz ktos sie wypowie ze to nie jest pierdola itd...)
... Co tylko dobitnie świadczy o twojej kulturze osobistej i poszanowaniu języka ojczystego. Szybko pisać to ty możesz 5 minutową kartkówkę w szkole, albo wiadomość na gadu-gadu... ale tutaj masz czas i opcję "Podkreśl błędy"
korek81 napisał:
Czas gry mi skoczył na -70680d a porażki na -1337777167.Idzie cos zrobić żeby powrócić do poprzedniego stanu
Tak jak napisał kolega wyżej: na PC na pewno się da. Co do Xbox'a 360 - nie mam pojęcia gdzie tam się zapisują ustawienia i opcje związane z twoim kontem w danej grze. Jeżeli na jakimś zewnętrznym serwerze, który masz "tylko do odczytu"... to raczej czarno to widzę.
Forum legend:
.