lisek napisał:
Proszę o szybką odpowiedz .
A co w kolejce w sklepie po kartę stoisz?
Nie podałeś najważniejszego - ile możesz wydać na kartę? Oraz co wolisz ATI czy nVIDIA.
popo napisał:
nie znam si.ę na tym .To co lepsze
Toteż lepiej sie nie sugeruj bo mogą ci głupi żarcik zrobić i sobie nie pograsz i wyrzucisz kase w błoto.
Powinieneś poczytać gazety w których są testy kart graficznych i troche ogarnąć temat. Trudno coś polecić, jak tak mało napisałeś. Nie każda karta też może pasować do reszty podzespołów.
ATI Radeon HD 4870 512mb DDR5
To jest najwydajniejsze ale po co kupować taką kartę skoro nie zostanie wykorzystana w 100%?
Podaj jakie masz złącze PCIE czy AGP, wtedy będzie można myśleć. Zresztą idź na jakieś lepsze forum o sprzęcie, typu PClab czy każde inne większe forum warezowe.
Na takich stronach zawsze w odpowiednim dziale są osoby, które się znają na tym, o czym mówią. Rób to co ci powiedzą.
Malsuer napisał:
Wiesz jeśli już chcesz kupić b.dobrą karte to polecam Nevide Geforde 250GTS 1gb. Sam na takiej śmigam na najwyższych na monitorku 22 ;D
Popo ma wydać 200-300 zł na grafe a ty mu podajesz za 500-400zł.
Spokojnie na minimalnych. Na wysokich nie wiem. Moim zdaniem masz za mało ramu, minimum 2 gb. I podaj złącze PCi czy AGP.
<Image link>
Nick Steam: Pupcia z BRO...
Pupcia z BRO... napisał:
Popo ma wydać 200-300 zł na grafe a ty mu podajesz za 500-400zł.
Ja tylko proponuję nie mówie "masz sobie kupić taką i taką"
Tak czy inaczej wybór należy do niego. Tylko wypowiedziałem swoje zdanie, jeżeli chce kupić karte za 300 to spoko a jak chce lepszą to przecież może uzbierać 100zł i kupić.
Forum legend:
.