Nie chcesz oglądać reklam? Zarejestruj / zaloguj się

RUST

Re: RUST

Grałem dzis na niej kilka razy na tdm. Zupełnie inna rozgrywka bardzo łatwo kogoś zabić ale i umrzeć. Jak zrzucasz sobie pake to prawdopodobieństwo, że ją zabierzesz jest takie samo jak to że tą paką kogoś zabijesz. Szybko sie kończy mecz na niej.

kretoszczurmks
Porucznik
164 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Rust jest tylko na FFA, TDM, druż. takt., w trybach 3. os. i w sztab hardcore (strasznie rzadko, ale jak jest to na luzie idzie po 100 fragów za zacięty mecz).
Fajna mapa, lubię na niej grać, niestety obecność rakietowych turbodymomenów i super esów na tej mapie w przeciwnej drużynie powoduje pewną porażkę (taka ciekawostka: wbiłem na rust 25:12 na TDM chodząc tylko z pojedynczym USP. Naprawdę tu się strasznie łatwo łapie kille).

Zn00BiE CiE
Porucznik
169 Posty

Ja też bardzo żadko grywam na tej mapce.Na początku jak grałem tylko FFA to bardzo często,a teraz ostatnio Sztab to chyba był,a później TDM.W TDM koleś wbił atomówke,niby nic,ale jak na tak małą mape to jest coś.

Kapral
64 Posty

Ja na rusta dziś trafiłem 8 (jak nie więcej) razy. Grałem 1 raz w TDM reszta na HCHQ. NA Sztabie Hardcore wystarczy przegłosować Wasteland i mamy Rust.

axi334
Szeregowy Pierwszej klasy
25 Posty

a ja tak sie zapytam, po co ten temat? gdyby mape wycofali z gry pewnie bylaby jakas wzmianka, to ze jest w niektorych trybach a w innych jej nie ma, niewskazuje na zakladanie tematu czy mapa istnieje, ktos trafi na nia 20 razy dziennie ktos 2, wielkie mi halo, jak w lobby wyjdzie host i ktos inny go przejmuje to wydaje mi sie ze rotacja jest resetowana lub cos we tym stylu, czesto mi sie zdarza ze gram 3/4 razy jedna mape pod rzad, a ludzie w druzynach niezmieniaja sie poza hostem

Grzen1o
Generał dywizji
705 Posty

Grzen1o napisał:

a ja tak sie zapytam, po co ten temat? gdyby mape wycofali z gry pewnie bylaby jakas wzmianka, to ze jest w niektorych trybach a w innych jej nie ma, niewskazuje na zakladanie tematu czy mapa istnieje

Dlatego zapytalem,bo myslalem ze mnie cos ominelo we "wzmiankach" - przeczytaj uwaznie moj pierwszy post.Nie mam zbytnio czasu,by na biezaco sledzic info o MW2 (choc sie staram ;-) ).
A swoja droga,to ja "niewskazuje" na to,by Twoj komentarz byl po cos potrzebny w tym temacie...
Pzdr i dzieki za odpowiedzi w tym temacie =sojusznikom= ;-)

Stanlej83
Szeregowy Pierwszej klasy
19 Posty

RazzoZ napisał:

w TDM i FFA powinna byc tak samo czesto jak np. afghan czy invasion... a smiesznie by bylo gdyby na RUST bylo CTF xD kto przebiegnie 5 metrow i przezyje =]

A tak btw JEST ctf na ruscie sam gralem i jest kozacko smiesznie biegaja z tymi flagami jak zające

Ride or Die!
<Image link>

Kru
Szeregowy (Niemowa)
7 Posty

Czasem zdarza mi sie zagrac na ruscie na HC TDM, ale ostatnio czesto wpadam na hackowanego serwa z rustem na SnD, co mnie strasznie denerwuje, kiedys zagralem: 20 osob, full gravity, bez limitu wygranych rund. Czasem jak ktos przykampil, to odrazu po odrodzeniu padales od granatu, tuby czy rpg. Ja rozumiem np global thermonuclear war, czy promody, ale taki chaos wogole nie ma sensu

Will some cold woman in this desert land
Make me feel like a real man?
Take this rock and roll refugee
Oooh, baby set me free...

<Image link>

DŻEM 4ever

Orzeł
Rusznikarz
Kapitan
251 Posty

ale dzisiaj miałem radochę jak koleś na team tactical brał tylko rusta (wiadomo konsola)
3x TDM 2x CTF 1x SnD

Debile pożywką dla pleśni w lochu

czarek1411
Porucznik
170 Posty

Informacje forum

Statystyki:

Ilość wątków:
2687
Ilość sond:
38
Ilość postów:
21509
Średnia postów na godzinę:
2.1
Informacje o użytkownikach:

Ilość użytkowników:
7949
Najnowszy użytkownik:
nonamepl
Zalogowani użytkownicy:
1
Goście:
231

Aktualnie zalogowani: 
[GROM]

Forum legend:

Wątek
 Nowy
 Zamknięty
 Przyklejony
 Aktywny
 Nowy/Aktywny
 Nowy/Zamknięty
 Nowy przyklejony
 Zamknięty/Aktywny
 Aktywny/Przyklejony
 Przyklejony/Zamknięty
 Przyklejony/Aktywny/Zamknięty

.

napisał DeathAdder
Jun.26.10 00:30:03
napisał [GROM]
Jun.26.10 00:08:03
napisał maro21
Jun.25.10 23:18:29
napisał viper
Jun.25.10 22:34:50
napisał ChoryJunior
Jun.25.10 21:39:16
napisał Lukiq
Jun.25.10 21:11:21
napisał Adamuss148
Jun.25.10 20:52:24
napisał DiRT
Jun.25.10 20:21:10
napisał DiRT
Jun.25.10 20:20:21
napisał tmc
Jun.25.10 19:45:06
napisał bercik
Jun.25.10 19:16:42
SEO by Artio
Najnowsze wiadomości: 4 godzin, 18 minut temu
  • Sebo125 : no i padł iwnet
  • DVS : mialo być serce
  • DVS : 3
  • DVS : Vuvuzela
  • cermer : cos cicho tu ostatnio ;/
  • cermer : Cudny mecz, szkoda żę zobaczyłem tylko ostatnie 3bramki ;/ zakonczenie mialem -.-
  • miszelooo : coś pięknego, Słowacja 3 - 2 Włochy, brawoooo kibicowałem tak jakby Polska grała
  • cermer : i znowu super glos xd
  • cermer : a teraz zamiast przyszpieszenia jet trzask
  • cermer : a teraz zamiast tego przyszpieszenia jest trzask
  • cermer : huahuahuahuahua
  • DVS : No Cermer po prostu stresujesz się że będziemy się z ciebie śmiać i automatycznie mówisz szybciej.
  • cermer : ty o jednym xD ńąwet w operze by tak nie umieli piszceć
  • Erloy : juz ci mówiłem że to adrenalina podczas grania tak cię przyspiesza :D:D
  • cermer : Kochane ludki, co zrobić jak mikrofon mój głos zmienia na bardzo wysoki, oraz przyspiesza go ok. 3 razy. Pomóżcie xD
Zobacz archiwum

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości