Rust jest tylko na FFA, TDM, druż. takt., w trybach 3. os. i w sztab hardcore (strasznie rzadko, ale jak jest to na luzie idzie po 100 fragów za zacięty mecz).
Fajna mapa, lubię na niej grać, niestety obecność rakietowych turbodymomenów i super esów na tej mapie w przeciwnej drużynie powoduje pewną porażkę (taka ciekawostka: wbiłem na rust 25:12 na TDM chodząc tylko z pojedynczym USP. Naprawdę tu się strasznie łatwo łapie kille).
Ja na rusta dziś trafiłem 8 (jak nie więcej) razy. Grałem 1 raz w TDM reszta na HCHQ. NA Sztabie Hardcore wystarczy przegłosować Wasteland i mamy Rust.
a ja tak sie zapytam, po co ten temat? gdyby mape wycofali z gry pewnie bylaby jakas wzmianka, to ze jest w niektorych trybach a w innych jej nie ma, niewskazuje na zakladanie tematu czy mapa istnieje, ktos trafi na nia 20 razy dziennie ktos 2, wielkie mi halo, jak w lobby wyjdzie host i ktos inny go przejmuje to wydaje mi sie ze rotacja jest resetowana lub cos we tym stylu, czesto mi sie zdarza ze gram 3/4 razy jedna mape pod rzad, a ludzie w druzynach niezmieniaja sie poza hostem
Grzen1o napisał:
a ja tak sie zapytam, po co ten temat? gdyby mape wycofali z gry pewnie bylaby jakas wzmianka, to ze jest w niektorych trybach a w innych jej nie ma, niewskazuje na zakladanie tematu czy mapa istnieje
Dlatego zapytalem,bo myslalem ze mnie cos ominelo we "wzmiankach" - przeczytaj uwaznie moj pierwszy post.Nie mam zbytnio czasu,by na biezaco sledzic info o MW2 (choc sie staram ;-) ).
A swoja droga,to ja "niewskazuje" na to,by Twoj komentarz byl po cos potrzebny w tym temacie...
Pzdr i dzieki za odpowiedzi w tym temacie =sojusznikom= ;-)
RazzoZ napisał:
w TDM i FFA powinna byc tak samo czesto jak np. afghan czy invasion... a smiesznie by bylo gdyby na RUST bylo CTF xD kto przebiegnie 5 metrow i przezyje =]
A tak btw JEST ctf na ruscie sam gralem i jest kozacko smiesznie biegaja z tymi flagami jak zające
Ride or Die!
<Image link>
Czasem zdarza mi sie zagrac na ruscie na HC TDM, ale ostatnio czesto wpadam na hackowanego serwa z rustem na SnD, co mnie strasznie denerwuje, kiedys zagralem: 20 osob, full gravity, bez limitu wygranych rund. Czasem jak ktos przykampil, to odrazu po odrodzeniu padales od granatu, tuby czy rpg. Ja rozumiem np global thermonuclear war, czy promody, ale taki chaos wogole nie ma sensu
Will some cold woman in this desert land
Make me feel like a real man?
Take this rock and roll refugee
Oooh, baby set me free...
<Image link>
DŻEM 4ever
Forum legend:
.