Nie no racja każdy ma prawo coś napisać. Widocznie lubisz się przypier...do normalnych członków forum. Wejdz gitex na inne topiki i im wydaj swoje ścisłe komentarze o zakładaniu nie właściwych i nie logicznych tematów.Btw więc następnym razem nie odpisuj na wiadomość jeśli nie była kierowana do Ciebie.
Ano , ciekawy jestem .
Kilka razy próbowałem się dowiedzieć jak to jest ,że niektórzy mają
nick nad głową koloru białego.
Nigdy się nie doczekałem odpowiedzi.
Może jest tak ,że jeśli ma koleś zimnokrwisty pro , to dla przeciwnika nick jest nie widoczny
,a dla graczy z drużyny jest widoczny w kolorze białym ?
Tak tylko snuję domysły.....
Stanlej83 napisał:
Grrrr,,, napisał:
witam, istnieje pewien bajer z nickiem, zupełnie przez przypadek go odkryłem, jeżeli przed nickiem dodamy [{ i tutaj nick to staje sie niewidoczny, nie ma go jak najedziemy na nasz nick i inni też go nie widząTylko nie nazywaj mnie potem noobem,jak bedziesz w mojej druzynie na DM HC,a ja ci odsrzele dupsko,bo nie bedzie (zielonego) nicku...
Odróżnienie swoich od przeciwnika nawet bez nicka nie jest trudne. Mundury różnią się znacznie ( kłopot jedynie ze snajperem pro). Ja nie mam problemu z odróżnianiem, sam gram z zimnokrwistym pro i nie raz dostaje od ślepaków ze swojej drużyny. Ludzie otwórzcie oczy.
Kamilfree napisał:
Nie no racja każdy ma prawo coś napisać. Widocznie lubisz się przypier...do normalnych członków forum. Wejdz gitex na inne topiki i im wydaj swoje ścisłe komentarze o zakładaniu nie właściwych i nie logicznych tematów.Btw więc następnym razem nie odpisuj na wiadomość jeśli nie była kierowana do Ciebie.
Wiadomość to możesz napisać na PW, na forum piszesz posty i musisz się liczyć z tym że każdy może je skomentować.
Co do tematu to jedyne próby ukrycia nicku z jakimi się spotkałem to nazwy w postaci kropek bądź przecinków, ale jest to raczej mało skuteczne.
Po co to komu ?? Po co ukrywać nick skoro sami go sobie stwarzamy ??
<Image link>
<Image link>
Uploaded with ImageShack.us
Forum legend:
.