DimoN napisał:
Price - Bez szacunku dla nas...
ALe to tylko na początku
Fire,
Is the outcome of hypocrisy,
Darkest potency,
In the exit of humanity,
Color our world Blackened
BLACKENED!
<Image link>
Hail METAL MILITIA!
<Image link>
Ja spamer?! Ja mam tylko 666(+) postów! Tryumf nad materią.
Overlord - ma swietny glos
Miło wspominam każdą postać z którą gra się w teamie. Price, McTavish, Gaz, Griggs - to są towarzysze broni gotowi poświęcić życie jeden za drugiego. Co do zarzutów w stronę Price'a - facet nie ma być miły - to wredny szkot, który wie że trzeba udowodnić swoją wartość bojową, żeby zasłużyć na szacunek. Uwielbiam misję z Soapem i Price'm w Afganistanie "Just Like Old Times".
Zaraz, zaraz jak to Price bez szacunku dla nas? O ile pamiętam to w treningu powiedział co prawda "What a kind of name is Soap?" ale jak niby miał przywitać nowego członka druzyny?
Poza tym jeszcze w tej samej częsci chwalił Soapa mówiąc np. "Nice shot, Macmillian would be proud of you".
ja właśnie najbardziej lubie Price bo nigdy nie ginie i jest wiecznie żywy ;D a pozatym podobało mi sie jak powiedział właśnie What a kind of name is Soap ;D
Moją ulubioną postacią jest cpt. McMillan, gdyż ma wspaniały styl zabijania i prowadził nas przez najfajniejsze misje tej gry.
,,50 thousand people used to live here, now it's the ghost town.I never saw the same thing before''
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.