No to ładnie farcicie, albo wyzwanie jest przeznaczone do zrobienia tylko dla niektórych. Miło też z Waszej strony, że podzieliliście się trybem, na którym gracie :) - nie jestem też pewien czy na pewno obaj gracie na PC, czy na konsolach.
Ja mówię: wiele razy zabijałem typa #1 po 12 razy na mecz, raz zabiłem gościa 19 razy, ostatnio 15, a raz nawet na zwykłej dominacji 6 vs 6 miałem staty 90 na 5 (na każdego po 15 killi średnio), wyzwania ani widu ani słychu, nie zrobiłem go ani razu, na żadnym prestiżu od początku rozgrywki z MW2.
Gram na PC. Zrobiłem to wyzwanie w DM.
Jak już wyżej pisałem olej to i graj ,a samo wpadnie.
W każdym prestiżu to chyba zaliczyłem bo zapadło mi w pamięć to wyzwanie.
Nigdy się nad nim nie skoncentrowałem. gram , gram , yep i zaliczone " zwalczanie MVP"
Jak sie koncertujesz na wyzwaniu to zaczyna Ci sie wydłużać czas no i spada sprawność bojowa bo jak sie gra to sie myśli o zabijaniu ,a nie kombinuje nad wyzwaniem.
Pamietajcie, że MVP to osoba z najwyższą ilością fragów i najmniejszą ilością zgonów ;>
http://www.takeagift.pl/polecam:6779
DARMOWE NAGRODY DO ZDOBYCIA! ZAREJESTRUJ SIĘ I WYPEŁNIJ ANKIETĘ Z TEGO LINKU!
DOMINACJA NIGDY NIE BYŁA RÓWNIE DRUŻYNOWA! DOŁĄCZ!
<Image link>
Sugerujesz błąd w tłumaczeniu (których i tak jest w grze kilka xD)?
Zwalczanie-MVP:
"Zepsuj statystyki zabójstw do zgonów graczowi, który próbuje osiągnąć odznaczenie 'MVP' 10 razy w ciągu jednego meczu."
Wyzwanie jest mi trochę ciężko olać, bo to jest moje ostatnie wyzwanie normalne (widzialne). Poza nim został mi tylko "Kradziej III" i być może "Mściciel" - chciałbym zobaczyć czy po ich wykonaniu dostanę ten spinning emblem z 10tego prestiżu.
Forum legend:
.