Nie chcesz oglądać reklam? Zarejestruj / zaloguj się

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2010 RPA

Re: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2010 RPA

Ja tak oglądałem mecze Lm.

A co uważacie o czerwonej kartce Kaki? Według mnie to nie był faul, przystawił rękę tak aby się przepychać.

cermer
Kapral
92 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Wygladalo to tak, jakby robil to z premedytacja, troche zawodnik wbk przesadzil z tym zwijaniem sie z bolu, ale za ten faul powinna byc zolta kartka. To juz decyzja sedziego, le ja bym dal zoltą. Wreszcie brazyli zaczela cos grac. Jutro gra Hiszpania z Hondurasem, Szwajcaria i Chile, Korea płn. z Portugalią. Ciekawi mnie co pokażą chilijczycy po meczu z hondurasem

Will some cold woman in this desert land
Make me feel like a real man?
Take this rock and roll refugee
Oooh, baby set me free...

<Image link>

DŻEM 4ever

Orzeł
Rusznikarz
Kapitan
251 Posty

Orzeł napisał:

Nalezy znalezc stacje ktora transmituje MŚ

http://liveonsat.com/
Strona pokazuje na jakim kanale jest dany mecz.

cermer napisał:

A co uważacie o czerwonej kartce Kaki? Według mnie to nie był faul, przystawił rękę tak aby się przepychać.

Według mnie słuszna decyzja, zacznijmy od tego że Kaka jakiś nerwowy się zrobił pod koniec meczu. 1 kartka z głupoty a druga....hmmmm wydaje mi się, że Kaka widział kątem oka zbliżającego się przeciwnika  i ten łokieć Kaki był tak jak Orzeł napisał z premedytacją, więc jak najbardziej druga żółta i czerwona. Może otrzeźwieje i postawi siebie na równi z innymi. Podobnie Ronaldo po meczu z WSK też "płakał", żeby mu anulować kartkę i że niby sędziowie nie chronią gwiazd. Haha...dla mnie gwiazdą może być i Sestak.

Ładny skandal się kreuję w drużynie francuskiej. Odsunięcie od składu Anelki za wyzwiska pod adresem trenera w przerwie meczu z Meksykiem. Dzisiaj bojkot piłkarzy na treningu z powodu odsunięcia Anelki przez trenera/osoby odpowiedzialne za to. Kłótnia na boisku Evry z trenerem (od czegoś tam:)) http://www.youtube.com/watch?v=Y0ztV8J-2ZY właśnie to jest nagranie z otwartego treningu, gdzie piłkarze nie wybiegli na boisko w ramach protestu.

Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz, dlaczego TVP nie pod głośni komentatora i w ten sposób mniej dokuczliwe będą trąbki. Niemcy stosują coś w tym rodzaju, lub mają te urządzenie anty-wuwuzela:)  bo przełączając na np. ARD czy ZDF gdzie są MŚ przyjemniej  się ogląda mecz. Jestem tolerancyjny ale oglądając -nasty mecz MŚ, wuwuzela doprowadza do takiego stanu, że jak dzisiaj byłem w łazience na 1piętrze to słyszałem wuwuzele z 2piętra. Akurat wybierałem się na 2piętro na mecz, ale tak naprawdę to nie była wuwuzela, bo po spojrzeniu za okno zobaczyłem rozwścieczony rój pszczół na wysokości okna. Komuś chyba uciekły, po kilku godzinach się uspokoiły i teraz przyczepiły się do pnia małej tui. Niezły kłębek, mam nadzieje że sobie odlecą, bo psa muszę wyprowadzać na smyczy na własnej posesji.

,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol\"

Eldo

miszelooo
Kapitan
240 Posty

Niespodziewany pogrom Korei płn., protugalia do przerwy prowadzila tylko jedna bamka, a koreanczycy bronili sie aciekle i twarzali sytuacje, w calym meczu mieli 3 szanse na zdobycie gola, szkoda ze zadneJ niewykorzystali. Patrzac po ich ambitnej grze w I poł, ciezko bylo powiedziec o az tak wysokiej wygranej portugalii, ale nikt tez nie mogl aprzeczyc takiemu wynikowi, portugalia potrzebowala punktow, tym samym stwozla sobie bdb. wynik bramkowy. Jeszcze dzis ciekawy mecz Hondurasu, ktory udowdnil ze tez potrafi walczyc, z decydujacym meczem dla Hiszpanow. Honduras napewno tak latwo sie nie podda i tanio skory nie sprzeda

<Image link>

DŻEM 4ever

Orzeł
Rusznikarz
Kapitan
251 Posty

Z Bonkiem na czele Honduras wygra xD Ciekawe czy Koreańczyków  spotkają tortury, oby nie.

cermer
Kapral
92 Posty

Tortury nie, ale pewnie oboz pracy jak w 1966. Na konferencji prasowej, trener koreanczykow mowil ze bez przywodcy jego kraju druzyna nie dala by rady sie dostac na MŚ, i jakis reporter wypall do niego, czy przywodca  ustalal sklad czy on xDDD
Jutro gra francja z rpa, meksyk z urugwajem, nigeria z koreą płd. i grecja z argentyną. Rozpoczyna sie II kolejka, wiec mecze beda rozgrywane rownolegle, ale bedzie mozna obejrzec ktore sie chce, wszystkie stacje tvp pracuja

<Image link>

DŻEM 4ever

Orzeł
Rusznikarz
Kapitan
251 Posty

Rzut monetą może decydować
Dzisiejsze mecze

Holandia awans ma w kieszeni
Mecz Dania  - Japonia, walka na całego, kto wygra awansuje. Jeżeli zakończy się remisem to Japonia przejdzie dalej (lepszy bilans bramkowy) pod warunkiem że Kamerun nie wygra z Holandią co najmniej dwoma bramkami różnicy

Grupa F

Jak widać będzie dużo emocji, każdy ma szanse awansować.

Poniżej pierwsze pary, najlepiej zapowiadają się mecze Niemcy - Anglia i Argentyna  - Meksyk

,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol\"

Eldo

miszelooo
Kapitan
240 Posty

Informacje forum

Statystyki:

Ilość wątków:
2687
Ilość sond:
38
Ilość postów:
21509
Średnia postów na godzinę:
2.1
Informacje o użytkownikach:

Ilość użytkowników:
7949
Najnowszy użytkownik:
nonamepl
Zalogowani użytkownicy:
1
Goście:
230

Aktualnie zalogowani: 
[GROM]

Forum legend:

Wątek
 Nowy
 Zamknięty
 Przyklejony
 Aktywny
 Nowy/Aktywny
 Nowy/Zamknięty
 Nowy przyklejony
 Zamknięty/Aktywny
 Aktywny/Przyklejony
 Przyklejony/Zamknięty
 Przyklejony/Aktywny/Zamknięty

.

napisał DeathAdder
Jun.26.10 00:30:03
napisał [GROM]
Jun.26.10 00:08:03
napisał maro21
Jun.25.10 23:18:29
napisał viper
Jun.25.10 22:34:50
napisał ChoryJunior
Jun.25.10 21:39:16
napisał Lukiq
Jun.25.10 21:11:21
napisał Adamuss148
Jun.25.10 20:52:24
napisał DiRT
Jun.25.10 20:21:10
napisał DiRT
Jun.25.10 20:20:21
napisał tmc
Jun.25.10 19:45:06
napisał bercik
Jun.25.10 19:16:42
SEO by Artio
Najnowsze wiadomości: 4 godzin, 18 minut temu
  • Sebo125 : no i padł iwnet
  • DVS : mialo być serce
  • DVS : 3
  • DVS : Vuvuzela
  • cermer : cos cicho tu ostatnio ;/
  • cermer : Cudny mecz, szkoda żę zobaczyłem tylko ostatnie 3bramki ;/ zakonczenie mialem -.-
  • miszelooo : coś pięknego, Słowacja 3 - 2 Włochy, brawoooo kibicowałem tak jakby Polska grała
  • cermer : i znowu super glos xd
  • cermer : a teraz zamiast przyszpieszenia jet trzask
  • cermer : a teraz zamiast tego przyszpieszenia jest trzask
  • cermer : huahuahuahuahua
  • DVS : No Cermer po prostu stresujesz się że będziemy się z ciebie śmiać i automatycznie mówisz szybciej.
  • cermer : ty o jednym xD ńąwet w operze by tak nie umieli piszceć
  • Erloy : juz ci mówiłem że to adrenalina podczas grania tak cię przyspiesza :D:D
  • cermer : Kochane ludki, co zrobić jak mikrofon mój głos zmienia na bardzo wysoki, oraz przyspiesza go ok. 3 razy. Pomóżcie xD
Zobacz archiwum

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości