Nie chcesz oglądać reklam? Zarejestruj / zaloguj się

Garść nowych informacji o Cod:BO

Garść nowych informacji o Cod:BO

Nie jest niczym dziwnym, że znaczna część graczy kupuje kolejne części Call of Duty dla trybu rozgrywki wieloosobowej. Treyarch nie dostarczyło jeszcze większej porcji informacji na temat tego trybu w siódmej części serii, ale...

Serwis Black Ops 24/7 donosi, że dotarli do informacji, które mają szansę na bycie prawdziwymi. Również ich źródło ma być wiarygodne, lecz nie podali konkretnych szczegółów na temat owej osoby. Jeśli zatem wierzyć ich słowom, to poznajcie szczegóły sieciówki Call of Duty: Black Ops:

* W grze będziemy mogli wybrać tylko dwa perki, a ich kombinacja będzie decydować o trzeciej umiejętności,
    * Do gry wejdzie system kombinezonów; będzie można ubrać np. strój dający nam efekt "Zimnokrwistego" - znanego perku z MW2 (na ten temat nie ma jeszcze zbyt wielu informacji),
    * FAMAS powróci, lecz nie będzie strzelał seriami jak w MW2. Od teraz będzie to broń prowadząca ogień ciągły,
    * Nie będzie M4, a jego miejsce najprawdopodobniej zajmie SIG Commando,
    * Inne potwierdzone bronie to RPK, Skorpion, M16 i MAC11,
    * Nie będzie umiejętności "Komandos" oraz "Jednoosobowa Armia", (Hura!)
    * Powróci "Padlinożerca" ale nie będzie on uzupełniał wyposażenia,
    * Najwyższy killstreak (na chwilę obecną) to seria 15 ofiar,
    * Nie będzie zrzutu awaryjnego, ale powróci pakiet pomocy,
    * Żaden killstreak nie będzie pomagał w zdobyciu kolejnego. Seria ofiar nalicza się tylko zabiciami "własnoręcznymi",
    * Można wykonywać "rzut" czyli błyskawiczne przejście ze sprintu do pozycji leżącej. Generalnie oznacza to, że nie będzie trzeba się zatrzymywać i zmieniać kolejno pozycji,
    * Nie zobaczymy noża taktycznego. Zamiast niego ma powrócić nóż balistyczny, który posiada sprężynę wystrzeliwującą ostrze,
    * Mina Claymore traktowana jest jako wyposażenie, dostaniemy tylko jedną na życie,
    * Granat odłamkowy nie będzie wyposażeniem i będzie uzupełniany perkiem "Padlinożerca",
    * UAV, SR-71, 3 rodzaje helikopterów i Pave Low powrócą jako nagrody za serie ofiar,]

Neptune
Specjalista
46 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Garść nowych informacji o Cod:BO

nnie będzie m4...... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

mikiii13
Specjalista
48 Posty

źródło informacji jest bardzo niepewne i dla tego nie umieszczamy tego na głównej stronie, sami podkreślają, że te informacje mogą być prawdziwe (ale nie muszą), także póki co traktować to z dużym dystansem

Postman
ADMIN
useravatar
819 Posty

Mmnie by się to podobało, oby nie dodali akimbo, albo innego ścierwa dla 'casuali'.

KUBUSekPL
Master of da Console
Sierżant pierwszej klasy
138 Posty

jak będą dedyk nie bęzie akimbo,last satnd i męczennika to kupuje

bioshock
Generał brygady
500 Posty

Ja tez od razu kupie BO w końcu wychowałem się na CoD'ach ;D Mam nadzieje ze urozmaicą tą grę jak CoD MW2 :) i Oby była kochana Atomówka :)

tofini20
Specjalista
30 Posty

Atomowki nie bedzie to juz oficjalnie powiedziane w jakims wywiadzie i chyba na oficjalnym forum BO. Mowia ze nie maja zamiaru dodawac killstraku konczacego gre. Ja sie modle zeby SR-71 Blackbird byl killstreakiem juz widze co sie dzieje na dole

readher
Specjalista
41 Posty

Ogólnie to mi się podobają zmiany. A tak naprawdę moje stanowisko w sprawie BO to: co będzie to będzie, i tak trzeba będzie się dostosować i zabijać czym dadzą. Ale zapewne wyciągną wnioski z MW2 i wymienią część wyposażenia oraz mam nadzieje że wyrzucą przesadzone bronie czy perki.

Neptune napisał:

Czyli "bandolier" z Cod4, zabraknie mi naboi   szkoda bo czasami z padliną +powiększone magazynki brakuję mi ammo

,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol\"

Eldo

miszelooo
Kapitan
240 Posty

miszelooo napisał:

Neptune napisał:

Czyli "bandolier" z Cod4, zabraknie mi naboi   szkoda bo czasami z padliną +powiększone magazynki brakuję mi ammo

Ale przynajmniej pól minowych z claymorów nie będzie ;]

Neptune
Specjalista
46 Posty

miszelooo napisał:

Nie, nie bandolier. Z tego co wywnioskowałem to padlina będzie nam uzupełniał ammo i granaty natomiast nie bedzie wyposażenia. I tu pojawi się system z BC2 czyli odłamkowy to nie wyposażenie a odrębna część tak jak w mw2 flash/stun/smoke.

Zn00BiE CiE
Porucznik
169 Posty

i tak jak w cod 4 perk 1 to wyposażenie a granat odrębne

bioshock
Generał brygady
500 Posty

bioshock napisał:

i tak jak w cod 4 perk 1 to wyposażenie a granat odrębne

Na pewno nie, gdyż podobno mają być tylko 2 perki, których połączenie będzie decydować o trzecim, a tak wąski ich zakres raczej wyklucza traktowanie claymorów jako jednego z perków. Stawiałbym raczej na coś takiego, że gdy się odradzamy, dostajemy wyposażenie odnawialne (granat odłamkowy) i nieodnawialne (clay, c4 etc.). Te pierwsze będzie nam dawał padlinożerca, a drugiego już nie.

Neptune
Specjalista
46 Posty

mi się wydaje że będzie tak jak sie tworzy klase próćz broni i perków będą granat główny a w tym odłamkowy i jakieś inne rodzaje któe odlokowuje się z levelem potem granaty specialne czyli stun,flash i smoke a także będzie wyposażenie w którym będzie do wyboru C4,clyamore etc. i będzie można mieć więc np. 2 odłamkowe i 2 C4 no bo 1 granat to żal.
I żeby padlinorzerca dawał tylko ammo  a granaty główne specialen i wyposażenie odnawiają się co dead

bioshock
Generał brygady
500 Posty

Informacje forum

Statystyki:

Ilość wątków:
2693
Ilość sond:
38
Ilość postów:
21583
Średnia postów na godzinę:
3.4
Informacje o użytkownikach:

Ilość użytkowników:
7963
Najnowszy użytkownik:
PwQt
Zalogowani użytkownicy:
1
Goście:
191

Aktualnie zalogowani: 
Dimitri Makarov

Forum legend:

Wątek
 Nowy
 Zamknięty
 Przyklejony
 Aktywny
 Nowy/Aktywny
 Nowy/Zamknięty
 Nowy przyklejony
 Zamknięty/Aktywny
 Aktywny/Przyklejony
 Przyklejony/Zamknięty
 Przyklejony/Aktywny/Zamknięty

.

napisał bercik
Jun.27.10 03:19:34
napisał ChoryJunior
Jun.27.10 01:36:38
napisał ChoryJunior
Jun.27.10 01:25:13
napisał qwercik
Jun.26.10 23:15:36
Jun.26.10 23:12:52
napisał Pallan
Jun.26.10 21:47:46
napisał Avatar
Jun.26.10 21:43:42
napisał Glorius
Jun.26.10 20:52:20
napisał kanti22
Jun.26.10 20:49:57
napisał Erloy
Jun.26.10 20:42:28
napisał smrodek11
Jun.26.10 20:13:02
SEO by Artio
Najnowsze wiadomości: 5 godzin, 7 minut temu
  • Erloy : Elo właśnie tworzysz spam którego nikt tu nie chce
  • price31 : Elo Kto nie lubi kapitanaczarnego niech wpisuje sie na shoucie
  • czarek1411 : Bad company 2 czy Borderlands - oto jest pytanie
  • Sebo125 : no i padł iwnet
  • DVS : mialo być serce
  • DVS : 3
  • DVS : Vuvuzela
  • cermer : cos cicho tu ostatnio ;/
  • cermer : Cudny mecz, szkoda żę zobaczyłem tylko ostatnie 3bramki ;/ zakonczenie mialem -.-
  • miszelooo : coś pięknego, Słowacja 3 - 2 Włochy, brawoooo kibicowałem tak jakby Polska grała
  • cermer : i znowu super glos xd
  • cermer : a teraz zamiast przyszpieszenia jet trzask
  • cermer : a teraz zamiast tego przyszpieszenia jest trzask
  • cermer : huahuahuahuahua
  • DVS : No Cermer po prostu stresujesz się że będziemy się z ciebie śmiać i automatycznie mówisz szybciej.
Zobacz archiwum

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości