Jak ma nie być, jak został oficjalnie potwierdzony... KLIK!
BlackWater napisał:
brak możliwości wyboru mapy
Nie rozumiem... Wyjasnij mi to :>
<Image link>
DOMINACJA NIGDY NIE BYŁA RÓWNIE DRUŻYNOWA! DOŁĄCZ!
<Image link>
qwercik napisał:
BlackWater napisał:
brak możliwości wyboru mapyNie rozumiem... Wyjasnij mi to :>
Pewnie mu chodziło o to że będą losowe mapy tak jak w mw2
to że steam będzie wiedziałem 2mc przed tą wspaniała wiadomością
super sprawa ten cały zamulacz nie musisz pobierać łatek bo sam wszystko robi a co najlepsze masz szybki kontakt z płatnymi DLC
Świat Jest Piękny, Tylko Ludzie To Idioci...
<Image link>
<Image link>
ja nie rozumiem co wy macie do tego steam, tak jak wyzej zostalo napsiane, pobiera aktualizacje automatycznie, sam sie aktualizuje mamy dostep do darmowych demuwek, czasem valve zarzuci darmowa gre, podczas gry nie musisz alt+tab'owac zeby odpisac komus na gg czy tez minimalizowac zeby sprawdzic cos na necie, mozes podczas przerwy w grze wejsc na przegladarke stimowa i szybkos obie cos sprawdzic, czy tez zaprosic znajomych i z nimi rozmawiac, nie ktorzy chyba nie zrozumieli gdzie konczy sie steam a zaczyna IWNET, ja jestem za stimem pierwszy rarz spotkalem sie z nim w mw2(niegralem wczesniej na w gry przez niego suportowane) i dla mnie jest on spoko, a to ze beda dedyki to wogle inna sprawa, beda polaczone 2 bardzo dobre technologie, yo!
Też nie rozumiem tej wrogości do Steama.
To świetna aplikacja ,która znacznie ułatwa życie.
Wyobraźcie sobie jak by było bez niego. DUŻO GORZEJ !
Myślę ,że sporo ludzi wiąże problemy z połączeniem , wywalaniem itp ze Steamem i potem takie opinie złe
A ja na temat steama mogę powiedzieć jedno, praktyczny ale problemy z logowaniem się zabijają :>. Kiedyś tu próbowałem się logować 4 razy pod rząd, steam nie mógł się połączyć z jego serwerkami (na TS-ie normalnie siedziałem i gadałem :<).
Jakoś w CoD4 można grać bez steama w WaW-a tak samo, tak więc nie kmiń o tym że bez steama gorzej się gra, ludzie, życie może być trochę bardziej skomplikowane od wysłania komuś IP na które ma wejść no bez jaj.
A acziwki to niepotrzebny bonus, praktyczny tylko dla ludzi których e-penis jest za mały :<.
ma nie byc steama będzie można go używać ale nie będzie konieczny do odpalenia gry a jak sie okaże że będzie steam to pierdole black opsa STEAM TO GÓWNO ZAMULA JEST DO DUPY W COD 4 WSZYSTKIE DLC BEZPŁATNE I WAS BEZ STEAMA MW 2 ZE STEAMEM ODRAZU PŁATNE CHYBA ICH POJEBAŁO
@UP... Przeczytaj post #62
Mar89tum napisał:
Też nie rozumiem tej wrogości do Steama.
To świetna aplikacja
,która znacznie ułatwa życie.
Myślę ,że sporo ludzi wiąże problemy z połączeniem
, wywalaniem itp ze Steamem i potem takie opinie złe
Moje zdanie co do Steama zmieniało się ostatnio dość często. Sam w sobie mi nie przeszkadza. Jest jednak jedna rzecz. MUSZĘ go używać. Nie jest tak (oczywiście w danych przypadkach), że zainstaluję go jak xfire - bo chcę.
Nie ważne ilu by nie miał zalet, jak złoty by nie był. Jestem do niego zmuszony, jeśli chcę grać choćby w MW2.
Zgadzam się z Wami co do wszystkich jego zalet. Większość wad mi nie przeszkadza (gier raczej nie odsprzedaję, internet mam stały). Jednak ten fakt przymusu powoduje, że nie mogę uznać go za coś całkowicie dobrego. Chociażby jedno z wyjaśnień dlaczego tak bardzo mi to przeszkadza (i swoją drogą bardzo ciekawy blog)
http://egmunrated.blogspot.com/2010/05/jak-to-w-rekawiczkach-zakadano-graczom.html
Nie, żebym przypisywał Steamowi całe to zło. Ale należy do tego samego schematu działań:
Gracz musi [...], żeby zagrać.
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości