Witam. Przedstawiam wam nowy pojedynek snajperski. Starłaem się go lepiej wyedytować niż mój poprzedni filmik, mam nadzieję że mi się to udało. Ocenę pozostawiam wam. Niestety jeśli mieszkasz w Niemczech to sobie nie posłuchasz muzyki :(
Luki vs DVS
OMFG, wszystko było ustawione - koleś ani razu cie nie "zkrtiował" - strzelał po ziemi i robił obroty - szczególnie 1:34, 2 część pokazuje że nawet na hard scoopach grać nie umiesz ;]
Muzyka to porażka.
To jest prawdziwy fragmovie!:
http://www.youtube.com/watch?v=s9o0nsQ6q4A
Ucz sie ;]
A w ryja chcesz? xD Luuudzie nic nie było ustawione, absolutnie. Jeśli chodzi o muzykę- opis. Sklejałem sony Vegas 9.0 ( nie polecam wcześniej convertowac w Allplayerze bo podczas edytowania w Vegasie zamiast filmu jest pokaz slajdów). Przeciwnik naturalnie nie oszukiwał, co do tej serii ja tak mam :) Panie Kick jeśliś pan taki mądry to zagrajmy 1vs1 na snajpy, pewno powiesz że mam cheaty. Luki jest dobrym snajperem, zwłaszcza te jego quick scopy. Jeśli ktośma ochotę zagrać to http://steamcommunity.com/profiles/76561198018210897/ to jest mój profil. Jakby ktoś nie załapał to na kamerze śmierci są kille Lukiego.
1.Twój kolega lepiej ogarnia intera,niż ty baretta.
2. Nie Powinieneś pokazwać fragów,które zdobyłeś za 2 strzałem,bo to moim zdaniem kompromitacja.
3.Zajefajnie muzyka dobrana.
4.Po co przeładowujesz po każdym strzale ze snajperki?Rozumiem,że ze szturmówek można,ale ze snajpy??
Także ten. xD
1.Nie wiem kto lepiej ogarnia Intera, a kto Barretta, ale zazwyczaj wygrywam z Lukim.
2.Chcialem pokazać że zabiłem go 8 razy dlatego były również kille przy których były 2-3 strzały.
3 Przeładowuję zawsze, gdy nie jest gorąco, żeby kiedy będzie gorąco tego nie robić.
4. Być może wygląda to na ustawione, ale takie nie jest. Fakt przed meczem powiedziałem Lukiemu żeby grał efektownie, ale nie było to reżyserowane. Co do tego obrotu- chciałem strzelić 360 i pewnie by mi się udało gdyby nie to że wcześniej mnie zauważył.
Substance D
V-TAL-Archeo
Assasinated, Carrera Rapida, LAX by RNA, SHE LOOKED 16, VAE VICTIS, RAPID PARADOX, DENI - IN YOUR HEAD, Flabbergaster 1 i 2 itd. to fragmovie które polecam. Znajdziecie je wszystkie na wipido.
[url=http://profile.xfire.com/amdsquad]<Image link>
OMG. Czy zawsze jak ktoś napisze jakiś temat w którym przedstawi swoje frogmovie albo coś to odrazu gromata trolli dokleja się do niego żeby tylko coś napisać i móc cieszyć się z tego że to go denerwuje... proponuję poczytać to: Klik!
Dobra koniec offtopa.
Całkiem ładnie zrobione, niektórzy widzę tu piszą że nawet na hardscopach ci nie idzie barettem. A ja mam do nich takie pytanie jak strzelac qs z baretty albo co może ns fullauto?
Ciekawe przejścia. Ładnie posklejane. Ja ogólnie lubię barette więc 2 część mi się bardziej podobała. Jak chcesz zrobić jakieś ciekawe intro albo efekty to napisz do mnie to ci może pomogę :). 8/10 nie będę dawał więcej bo się zaraz trolle przyczepią.
Forum legend:
.