Człowieku, jeśli zabierasz się za pisanie newsów, to postaraj się, aby były one choć trochę czytelne dla tych, dla których to piszesz. Stosuj jakąkolwiek interpunkcję! Bo ja, jak prawdopodobnie i większość użytkowników miałem problem z odczytaniem takiego bełkotu bez ładu i składu.
Co do video, to faktycznie, jest podobne do mw2. Szkoda, że jest tuba, co niestety było do przewidzenia. Ktoś wie co to za broń 2:20 ?
Bioshock jesteś pewien że na nowym silniku to będzie? Bo ja czytałem że na starym, znacznie bardziej usprawnionym.
Ta broń gdyby nie dziwny celownik to wygląda trochę jak M16, choćby po seriach lub zakończeniu przed lufą, koleś nie walił full auto.
Nick w grze: Dominex
Beta MoH/AlterIwNet
Ta broń to CAR-15 przeróbka M16. Bodajże ma krótszą kolbę i jest lżejsza lub coś w tym stylu.
To nie M16 bo nawet chyba na głównej tam gdzie pisało co będzie w BO było że bedzie CAR-15, który wygląda tak:
Czyli praktycznie jak M16 z tym, że CAR to
odmiana karabinu M16 (jego krótka wersja z składaną kolbą). Odmiana ta była używana przez Armię Stanów Zjednoczonych w czasie konfliktu w Wietnamie
///deton24: Koniec Offtopu, posty posprzątane, ale Elroy ma racje, weź się za interpunkcję Bioshock! Widzę że nie tylko mnie to drażni
Forum legend:
.