Nie chcesz oglądać reklam? Zarejestruj / zaloguj się

Fast Scope

Re: Fast Scope

ale DVS na publicu walisz z takiej odległości hard scopy, ale jak na przykład grasz na snipe lobby to juz hard scopa nie walniesz więc walą qs z takiej odległości.

Erloy
Sierżant pierwszej klasy
149 Posty
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Ej ludzie no bo ja mam problem jak umialem quick scpic to na następny dzień zapominałem i tak przez 3 dni, a teraz wszystko ładnie ślicznie, ale nie mogę ziomka namierzyć tym dużym celownikiem w intervention tym jeszcze zanim scopie no i kupa myszka moja to Razer DeathAdder mozecie mi powiedzieć jaki sensi w grze i ile DPI? To może być klucz z reguły gram na 3500dpi

[GROM]
Szeregowy (Niemowa)
5 Posty

Ja gram na 4000DPI.

SnajperPL
Α&Ω
Generał brygady
638 Posty

DVS dzięki Bogu, żeś został stworzony! Dzięki Pewnemu Celowaniu znowu umiem dobrze QSić na half-scope i no scope 2s scopa nawet nie robię!Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki. Znowu Ogar Intervention.

[GROM]
Szeregowy (Niemowa)
5 Posty

Hehehe nie ma sprawy.  Ja na ten przykład gram na 1600dpi , ale muszę chyba sobie podwyższyć, bo coś mi cienko celowanie wychodzi.

DVS
Specjalista
47 Posty

Ja mam pytanie może i głupie albo bezsensowne ale się na tym nie bardzo znam.
Otóż czym się różni hard scope i fast scope?

Malsuer
Kapral
67 Posty

Hardscope i (quick/fast)scope to przeciwieństwa. Hardscope to długie celowanie przeciwnika i oddanie strzału po około 3 sekundach. Quickscope to oddanie strzału po najwyżej sekundzie od zaczęcia celowania. W rzeczywistości ludzie różnie interpretują słowo "hardscope", dla jednych to jak ktoś siedzi i czeka (z włączoną lunetą) aż ktoś się wyłoni zza rogu i odda strzał. Dla drugich to jak ktoś wyceluje,  czyli włączy lunetę nawet na sekundę. Tych pr0 el0 quickscopers nie cierpię. Nie jestem na tyle głupi, ani na tyle dobry, żeby do gościa oddalonego ode mnie o 100 metrów strzelać z "połowy lunety". Dzisiaj na przykład trafiłem z Mar89Tum'em na taki klan. Wszyscy grali na snajpach. Najpierw na Underpass nabiłem na nich zrzut awaryjny i zakończyłem z wynikiem... hmmm... nie pamiętam, ale około 13killi i 0 deadów. Wygrana 4:1. Potem na Faveli wygrywali 3:0 i przegrali 3:4. Strasznie się skarżyli że noobem jestem, bo używam shotguna i nie potrafię celować ze snajpy. Ciekawe to jest zabiłem ich dużoo razy więcej niż oni mnie i nie potrafię celować. Pewnie wszystko na farcie.

DVS
Specjalista
47 Posty

Dzięki. A jeszcze rozśmiesza mnie to jak mnie wyzywają od capera ze snajperką zamiast poprostu snajpera :0
Nie wiem jakie są Wasze odczucia na ten temat.

Malsuer
Kapral
67 Posty

Odrywając się od tematu: ja gram na 2000DPI i mi starcza Oo

Sprite
Szeregowy (Niemowa)
10 Posty

Ooopss... To chyba jednak gram na hardscope. Hardscope dobrze mi idzie (sry za szpan).
No to jeszcze daleka droga na fastscope...

http://www.writeword.za.pl/cms
----------------------------------------------------------------
<Image link>

MarcysPL
WriteWord
Szeregowy Pierwszej klasy
29 Posty

Ja sie przyznam , że qs nigdy mi dobrze nie wychodził gdyby nie DVS . Jednak ja nie umiem utrzymać "standardu". Chodzi mi o to , że czasami robie piękne QS z wyskoku zza rogu , które trwają pół sek. a czasami wystrzele magazynek z QS we wroga , który stoi przedemną i nic mu nie zrobie xD. Sam nie wiem czemu tak mam... ale cóż... To też jest przez to , że tym wrogiem jest DVS. To też ma znaczenie.

The51Master
Szeregowy Pierwszej klasy
18 Posty

Informacje forum

Statystyki:

Ilość wątków:
2725
Ilość sond:
39
Ilość postów:
22119
Średnia postów na godzinę:
3.4
Informacje o użytkownikach:

Ilość użytkowników:
8020
Najnowszy użytkownik:
wojtas
Zalogowani użytkownicy:
0
Goście:
54

Aktualnie zalogowani: 
Nikt nie jest zalogowany.

Forum legend:

Wątek
 Nowy
 Zamknięty
 Przyklejony
 Aktywny
 Nowy/Aktywny
 Nowy/Zamknięty
 Nowy przyklejony
 Zamknięty/Aktywny
 Aktywny/Przyklejony
 Przyklejony/Zamknięty
 Przyklejony/Aktywny/Zamknięty

.

napisał Tango
Jul.02.10 00:08:13
napisał Jig5aw
Jul.02.10 00:02:25
napisał Mar89tum
Jul.01.10 23:47:11
napisał bioshock
Jul.01.10 23:38:06
napisał jakub
Jul.01.10 23:31:30
napisał El_Matador
Jul.01.10 19:36:13
napisał Oxy
Jul.01.10 19:34:55
napisał Malsuer
Jul.01.10 19:32:41
napisał KUBUSekPL
Jul.01.10 19:24:16
napisał Deagle
Jul.01.10 19:21:20
napisał ` 7 uP
Jul.01.10 18:12:41
SEO by Artio
Najnowsze wiadomości: 5 godzin, 38 minut temu
  • Jig5aw : «link»
  • Grzen1o : pamieta ktos jak sie robi z p0likami statystyk zeby cofnac? usuwa sie bak czy jak to idzie niemoge znalesc tematu
  • Deagle : Dalej ludzie głosujcie w konkursie PimP mY gUN bo mało głosów!
  • Orzeł : LUDZIE GŁOSUJCIE!!! «link»
  • cermer : xd
  • cermer : xdf
  • qwercik : montage grzebcia podało mi na myśl bym zrobił filmik "RPG MONTAGE" :D
  • cermer : od kiedy gram ani razu na taki eni trafilem
  • cermer : mnie ani razu nie polaczylo :p
  • Grzen1o : sprobojcie zmienic config jak napisalem nizej i napiszcie czy dalej lacdzy was do czitowanych serwow
  • cermer : to nie bug, shackowany serv, host ot tak sobie rozdawal kazsdem u70lv:p
  • toperko : napisałem na steam support ale wyszytałem cos o jakims programie do resetowanie tego bugu
  • toperko : ej mam problem wczoraj kupiłem gre i grałem jak bóg przykazał miałem 14 lvl dzis gram dalej i nagle bach i mam 70. nie wiem oco chodzi
  • The51Master : Ja tam nudy nie czuje xD
  • Grzen1o : sprobojcie zmienic seta sv_allowDownload "1" na "0", od kilku dni niepolaczylo mnie na custom/hacked server, moze w koncu znaleziono lek na hamskie 70 lvle za 1 kill, wiadomo ze jak cziter polaczy sie na normalny serwer to nic nie zrobimy ale niepolaczy nas na jakies serwery gdzie przy polaczeniu zdobywamy wszystkie odznaki i eblematy itp
Zobacz archiwum

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości