Zapraszam do walki :)
http://www.bluerosesclan.vgh.pl/forum/viewforum.php?forum_id=7
gramy uczciwie i na pewno z nami trening będzie przyjemny nigdy się nie wyzywamy :)
<Image link>
<Image link>
Uploaded with ImageShack.us
Co gracie? Może z qwrecikiem + kilka osób z forum byśmy zagrali. Ostatnio gramy właściwie wszystko, tylko trzeba by się jakoś zgrać co do godziny i daty.
EDIT: widzę że SnD na zasadach CB, ok...więc wszystko jasne, trochę szkoda że nie można tarczy ale umówić się możemy
,,Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa
Bo mamy tylko siebie, aż ucichną działa
Kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny
Tu nie ma nie, mówisz - ku chwale ojczyzny
I ruszasz na patrol\"
Eldo
Zgadzam się z przedmówcą ;>
Możemy zagrać praktycznie na każdym trybie, na każdych zasadach (choć osobiście wolimy normalnie pograć, bez zasad CB, a jedynie na kilku "umownych" zasadach, jak na przykład brak akimbo \ tub etc.).
Napiszcie na PW lub STEAMie a na pewno się jakoś ugadamy :>
http://www.takeagift.pl/polecam:6779
DARMOWE NAGRODY DO ZDOBYCIA! ZAREJESTRUJ SIĘ I WYPEŁNIJ ANKIETĘ Z TEGO LINKU!
DOMINACJA NIGDY NIE BYŁA RÓWNIE DRUŻYNOWA! DOŁĄCZ!
<Image link>
Oj miszelooo az sie boje :) na naszej stronie jak wiesz wszystko jest :) zapraszam dogadaj sie z shade albo z duchem
<Image link>
<Image link>
No i zagraliśmy. Pierwszy, jako taki oficjalny meczyk w barwach DTW, na zasadach CB. Nie był on do końca taki jakiego oczekiwaliśmy, ale miło się grało. Oczywiście nie obyło się bez spiny ze strony drużyny przeciwnej, typu oskarżenia, że moja skromna osoba ma haxy, jak i również, porównania do świnek, okazały się daremne. Pokaraliśmy trzech reprezentantów klanu NR.
yuzuanvong napisał:
gramy uczciwie i na pewno z nami trening będzie przyjemny nigdy się nie wyzywamy :)
No, zostaliśmy wyzwani od czitów i porównani do świń (jesteście czyści jak świnie), ale w sumie przez 99% gry było miło :>
Graliśmy dwie mapy, mr12.
HIGHRISE
dTw 11 - 1 NR
NR 5 - 7 dTw
AFGHAN
NR 3 - 9 dTw
dTw 10 - 2 NR
OSTATECZNY REZULTAT:
Domination TeamWork [37] - [11] Niebieska Róża
Pozdrawiamy przeciwników, liczymy na rewanż w większym gronie ;>
http://www.takeagift.pl/polecam:6779
DARMOWE NAGRODY DO ZDOBYCIA! ZAREJESTRUJ SIĘ I WYPEŁNIJ ANKIETĘ Z TEGO LINKU!
DOMINACJA NIGDY NIE BYŁA RÓWNIE DRUŻYNOWA! DOŁĄCZ!
<Image link>
qwercik napisał:
Możemy zagrać praktycznie na każdym trybie, na każdych zasadach (choć osobiście wolimy normalnie pograć, bez zasad CB, a jedynie na kilku "umownych" zasadach, jak na przykład brak akimbo \ tub etc.).
Jeśli tak to rowniez sie pisze, z trybu HC przerzucilem sie na normal i tam calkiem spoko mi sie gra. Glownie gram z kumplem na Skype, ale dla potrzeb wiekszej grupy te cale VT czy inne TS moge zainstalowac. Mam dosyc grania dominacji gdzie 2 osoby wiedza o co chodzi a reszta lata na pale. Mam DLC 1 - drugiego nie zamierzam kupowac bo mapy strasznie z dupy.
Steam ID - tintirintin. Jesli macie jakas wieksza grupke to dolacze do Was :) I zrobimy porzadek na paru serverach :)
EDIT:
Thx Erloy
Link do tematu o dTW
i
Link do steam community
O bardzo mi przykro ,kto was wyzwał ??:( Przepraszam może kolegom nerwy puściły ja wiem że wy nie używacie żadnych dopalaczy uprzedzałem zresztą klan że będą grać z zawodowcami :) no szkoda że były jakieś zgrzyty nie spodziewałem sie tego będę musiał przeprowadzić rozmowę wychowqawczą z kolegami sorry.I z chęcią zagram rewanż :)
<Image link>
<Image link>
My też z chęcią zagramy rewanż, bo takie sparingi to tylko rozrywka, a za te wyzwiska nie chowamy urazy żadnej ( przynajmniej Ja , ale raczej Qwercik też nie bo to że ktoś go od czitów wyzwał to tylko go podnieciło i zaczął myśleć, że umie grać ).
Więc dziękuję za wyrozumiałość w ferworze walki nie takie rzeczy się zdarzają :) Umówimy się na pewno i zagramy z przyjemnością i szacunkiem do przeciwnika :)
<Image link>
<Image link>
Forum legend:
.