Dostałeś BAN'a, możesz napisać jak zwykle do steam, ale i tak to nic nie da....
Bana nie dostaje się za wejście na zhackowane serwery tylko za grę na EA czy bocie...
Oczywiście tak jak mówisz laress, za takie serwy BAN'a nie dają.... Ale dostał, krótką sensowna odpowiedź, bo takich tematów było mnóstwo...
jak zwykle bananowicz nagrodzony niesprawiedliwie hahahaha jak zawsze :) w pierdlu jak się spytasz skazanego za co siedzi on odpowie jest niewinny jak całe więzienie dostało kary tak dla jaj
Świat Jest Piękny, Tylko Ludzie To Idioci...
<Image link>
<Image link>
Wchodziłem tylko na YT i wpisywalem tam CHEATS COD MW2, moze steam mi wlazl w kompa i historie sprawdzil? No ludzie, co to ma być, wierzcie czy nie, ale nie czitowalem, ale mialem wszystko odblokowane przez zhakowany server przez przypadek, nawet nie instalowalem zadnych czitow. Dobra na nic moje pisanie :( Czekam na BO, albo pisze do steam ale i tak nic nie zrobią. A odbanowuja po jakims czasie czy on jest dożywotni ?
A odbanowuja po jakims czasie czy on jest dożywotni ?
Konto będzie zbanowane aż do bankructwa steama.
Coke napisał:
A odbanowuja po jakims czasie czy on jest dożywotni ?Konto będzie zbanowane aż do bankructwa steama.
czyli do śmierci
<Image link>
<Image link>
AIW nie ma nic wspólnego ze steam ! jedynie co może cie łączyć to statystyki które kopiujesz sobie ze stema do AIW i grasza jak na orginałce ale bez tego zamulacza
<Image link>
<Image link>
Bana mogłeś wyłapać za inne rzeczy, nie tylko za haxy.
Na przykład za VAC Chaosa, za hostowanie modów, za konsole, za niedozwolone zmiany w konfigu.
Apropo to łączę z istniejącym już tematem.
<Image link>
DOMINACJA NIGDY NIE BYŁA RÓWNIE DRUŻYNOWA! DOŁĄCZ!
<Image link>
GOH4n napisał:
Ostatnio polaczylem sie z serwerem na ktorym byla niska grawitacja i wieksza predkosc sprintu(nic z lvl'em), czy cos mi za to grozi? a jesli tak to czy moge sie jakos przed tym uchronic?
Po większości z zmodowanych serwerów zmieni Ci się config na taki jaki miał host a ludzie hostujący mody mają przeważnie zbanowane konta i spokojnie sobie edytują configi jak tylko chcą zahaczając również o niedozwolone wpisy. Dlatego proponuję po każdej grze na czymś takim usunąć sobie powstały config (który po ponownym włączeniu coda pobierze się automatycznie) aby ten durny VAC czasem nie pomyślał że to ty coś tam zmieniałeś
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości