Hej. Gram juz pol roku w mw2 i od miesiace meczy mnie zagranie w coda 4. W mw2 widze coraz czesciej tandete typu: komandos, serie ofiar, zabijesz goscia i wyswietla ci sie "daleki strzal" "strzal w glowe" i 100 innych niepotrzebnych napisow na raz.
Uwazam ze wieksza frajda jest z Multi w codzie 4. Mam pare pytan:
- Czy sa dedykowane serwery?
- Czy wklejanie map z mw2 do mw1 jest dozwolone mimo iz sie gra na oryginale?
- Wazne pytanie dlatego ze jestem snajperem. Po co ludzie przed strzalem klikaja zmiane broni i pozniej odrazu im wskakuje na lunete?
- Czy to prawda ze cod4 jest na slabszym silniku graficznym? Czy bede mogl zwiekszyc sobie detale?
- Czy kupic coda 4 nie czekajac na duplerska gre black ops?
edit:
- Czy strzelanie w codzie 4 ze snajpy jest przyjemniejsze i daje wiecej frajdy?
yyy...ale te pytanka do o COD4 Czy MW2? Bo ledwo zrozumiałem twój post
To odpowiem co wiem:
1.Tak są dedyki,(ah jakie to piękne słowo) gra może być modowana,zmieniana,kontrolowana(sam jestem Adminem) wszystko co chcesz
2.Niewiem chyba nie.
3.Ten trik jest dosyć popularny dla ,,noscope'perów" to jakby glitch bo przy zmnianie broni celownik automatycznie się środkuje,wtedy łatwiej trafić.
4.Grafika według mnie jest tak samo dobra z tym że taka,hmm...mniej barwna.Ale to dodaje klimatu tej grze.
5.Różnica między COD4 a MW2 jest taka że ta gra BYŁĄ wielka JEST I BĘDZIE a Mw2 było wielkie...właściwie tylko w dniu premiery.BO zapowiada się niesamowicie(dla mnie to mogło by być kontynuacją COD4)Cena jak myślę to będzie od 120-150zł w naszym kraju a Cod 4 kosztuje ...40zł?To twoja decyzja xD
-maniak COD4(xDDD)
-Jeśli chodzi o ostatnie pytanie to ...łatwiej zaliczyć Triple-one-shoot'a na COD4 niż double killa na mw2.
Czy jest lepszy? Kwestia gustu, na pewno CoD4 jest "mniejszy" od MW2. Jest mniej wszystkiego.
kosmology napisał:
- Czy wklejanie map z mw2 do mw1 jest dozwolone mimo iz sie gra na oryginale?
Raczej niemożliwe, ale nigdy nie próbowałem ;D Są za to w CoDzie 4 remaki map z Mw2 :>
@Up Qwercik porównaj sobie to do przykładu z Real Madryt.
Mają najdroższych graczy i są wielcy ale i tak takie cieniasy że nawet do ligi mistrzów nie weszli.
Tam gdzie za dużo wielkich rzecz,tam źle.
Dlatego napisałem, że jest to kwestia gustu. Ja tam gram i jestem zadowolony, poznałem kilku fajnych gości i jest zabawa, czego nie było podczas grania w czwórkę.
Wow ladnie sie rozwinal temat. Mam pytanie odnosnie coda 4 ktorego juz zakupilem i gram x) . Czy jest jakis prosty programik ktory nie zamula gry do nagrywania swoich akcji? Nie mowie tutaj o frapsach... Widzialem na portalu w narzedziach jakis program ktory bardzo malo wazy opis" nagrywanie swoich demek" ?. Teraz kwestia serverow. Gdzie jest lista moich dodanych serverow w grze? I czy moze organizujecie jakies meczyki na serverze "only sniper"?
serwerów jest praktycznie nieskończenie wiele z nieskończenie wieloma róźnymi kombinacjami gry...wystarczy poszukać.Kliknąć.Rozegrać się.I nawet niewiesz kiedy a wciąga cię to do końca,ale do pozytywne wciągnięcie bo można poznać wielu zacnych ludzi.
według mnie cod 4 jest najlepszy z całej serii i tyle w temacie
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.