KUBUSekPL napisał:
Ale nie wpadłeś na to, ze nazwa strony pochodzi od podtytułu 'Modern Warfare'? Tak to jest kiedy w internecie bawisz się w gry słowne, wpadnie taki ktos i wszystko zniszczy. FACEPALM TIME NAO.
a Ty nie wpadles na to że nazwe mozna inaczej rozumowac -.- 'modernwar' dla mnie oznacz ze strona jest o wojnie nowoczesnej. A nie ze pochodzi od podtytulu jaki podales..
<Image link>
Czy to piątek, czy sobota Justin Bieber to idiota.
- Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bieber to gej.
- Justin Bieber jak już wiecie to największy muł na świecie!
no i 7 up wlaśnie jakiemuś dzieciakowi zniszczył życie...Brawo !
Since when does Sheperd care about Danger Close.
••••••••••••••••
<Image link>
<Image link>
Jak dla mnie to logo zupełnie nie pasuje do reszty. Theme strony jest raczej nowoczesny natomiast logo pasuje stylem bardziej do czasów WŚ - czyli taki zielony + stal i dodatkowo z ruską gwiazdką (jedynie żołnierz zmyla bo hełm ma nowoczesny). Ogólnie całość też nie prezentuje się za dobrze bo kto na logo wrzuca splattery (czyli te rozbryzgi), skrzydła też nie od kompletu, jedynie napis "serwis maniaków Call of Duty" jest ładny. Wszystko to połączone w jedność tworzy mały chaos, dlatego proponuję powrót do starego lub ogłoszenie jakiegoś konkursu dla użytkowników na nowe
dlatego proponuję powrót do starego lub ogłoszenie jakiegoś konkursu dla użytkowników na nowe wink
Jestem za.
Taa.. Snajper jest "za", bo to nie jego logo na głównej. Mi się "logo" podoba.
Hmm gdyby zmienić kolor gwiazdy na niebieski od razu było by lepiej,nie tak komunistycznie (przepraszam ale czerwona gwiazda tylko z tym mi się kojarzy)
••••••••••••••••
<Image link>
<Image link>
MI również się podoba, lecz osobiście dodałbym więcej "brudu'", takiego, jakie jest pod gwiazdą. Lubię takie rzeczy, więc myślę, że by ładnie wyglądało. W sumie nowe logo in plus
<Image link>
DOMINACJA NIGDY NIE BYŁA RÓWNIE DRUŻYNOWA! DOŁĄCZ!
<Image link>
` 7 uP napisał:
a Ty nie wpadles na to że nazwe mozna inaczej rozumowac -.- 'modernwar' dla mnie oznacz ze strona jest o wojnie nowoczesnej. A nie ze pochodzi od podtytulu jaki podales..
A dla mnie oznacza, że pochodzi od podtytułu gry . Ciekawe co odpisze Postman na temat domeny i nazwy strony, ale żeby nie było offtopa to powiem, że czerwona gwiazda jak najbardziej pasuje, ale nie do strony głównej tylko do forum ;]. Bo ruscy = spam, spam = forum.
Ruscy= dlaczego Polska tak lipnie leży na świecie
dlaczego Polska tak lipnie leży na świecie = Nienawiść do Rosji
••••••••••••••••
<Image link>
<Image link>
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości