Jest taka możliwość.
Wystarczy przeczytać pierwszy post...
Deagle napisał:
Postman,jak będzie składka na drugi serwer w przeciągu Świąt to wpisz mnie odrazu na liste,bo wracam do polski i mam jakieś 50 zł na koncie do wydania.
Najpierw wpłać, potem się dopominaj...
qwercik napisał:
Jest taka możliwość.
Wystarczy przeczytać pierwszy post...
Deagle napisał:
Postman,jak będzie składka na drugi serwer w przeciągu Świąt to wpisz mnie odrazu na liste,bo wracam do polski i mam jakieś 50 zł na koncie do wydania.Najpierw wpłać, potem się dopominaj...
Prezepraszam niezauwazylem tego :p wlaskie wykupilem konto Konto premium lite :) Dzieki za pomoc!
One Love, One Blood One Destiny !!!
w niczym to nie przeszkadza, strona była w przebudowie i jeszcze nie wszystko jest odbudowane. sms doszedł. już dopisuję do listy :)
Postman napisał:
w niczym to nie przeszkadza, strona była w przebudowie i jeszcze nie wszystko jest odbudowane. sms doszedł. już dopisuję do listy :)
ok dzieki :)
ps. duzo wam jeszcze brakuje kasy na te serwery? :p
One Love, One Blood One Destiny !!!
Przelewik poszedł
Pamiętajcie, że wy również możecie przyczynić się do poprawy komfortu gry i spędzania czasu na serwerze.
Zgłaszajcie w odpowiednim temacie czitów, tuberów, przeszkadzaczy, a na pewno spotka ich zasłużona kara.
Także mile widziane są wasze uwagi dotyczące serwera i zasad obowiązujących na nim.
moze zrobcie sonde jakie by gracze chcieli tryby gry a nie se sami wybieracie?
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.