1. Ja mam bana żeby grać musiałbym hostować a moim 1mb/s neo nie byłoby super. Pingi rzędu 100-150ms
2. Dawno nie grałem w MW2 więc pewnie nie mógłbym się rozegrać.
3. Jeszcze jakiś RP'owiec wszedłby na mój profil STEAM i wywołało by to tylko zamieszanie. Na pewno jest wiele forumowiczów którzy mogliby grać za mnie. Np. Ty qwercik czy Postman albo Jigsaw.
Good idea . Wiadomo , że ja się nie piszę ( LOW ) . qwercik , ty słabo grasz ? ;p nie doceniasz się xD
Grajmy tak , by nie uprzykrzać gry innym
<Image link>
Ja mogę grać ^^!
Mogę pozbierać puste butelki po meczu!
Since when does Sheperd care about Danger Close.
••••••••••••••••
<Image link>
ja oczywiscie tez moge grac, jezeli trzeba jakiegos snajpa to moge zalatwic 2;p jezeli beda mieli czas, proponuje zebrac sklad z forum jakies 10+ osob i zagrac kilkanascie tdmow i wylonic sklad, i tym skladem bic tych niewiernych;p
Jak dla mnnie to mniej więcej wiadomo jak kto gra : np. qwercik , miszeloo , bad4u , grzen1o , snajper , deton24 , dvs , skillzero , tofffifk ( jak kogoś nie wymieniłem a uważa , że dobrze gra to piszcie i tyle
Lista qwercika w bardziej czytelnym wydaniu :PPP
- qwercik
- miszeloo
- laress
- Grzen1o
- defałesik ( DVS )
- Postman
- Jig5aw
- Deton24
Powodzenia Deton gra dobrze , zwykle 1 miejsce na różnych trybach ( ZZ , TDM , Dominacja itd. ) , jak się rozkręci to polecam .
<Image link>
to ho DVS podaj IP i rzucam ci wyzwanie Na serio. niegrałem w promoda dość długo ale kogo to obchodzi,tylko daj mi IP
Since when does Sheperd care about Danger Close.
••••••••••••••••
<Image link>
Jeżeli będziecie grali Znajdź i Zniszcz to ja odpadam, Elroy wie jak zlamiłem. Ale reszta baaardzo chętnie.
CoD2/4/6-AiW/Steam | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!
<Image link>
proponuje zebrac sklad z forum jakies 10+ osob i zagrac kilkanascie tdmow i wylonic sklad, i tym skladem bic tych niewiernych;p
Jeżeli coś takiego będzie, to się piszę na sprawdzenie (nick steam: cokemw2). Ogarniam wszystkie tryby i nie wstydzę się mówić na tsie czy tam ventrilo
<Image link>
www.Steam24.pl > Myślisz, że wiesz wszystko o platformie Steam ? Wejdź i przekonaj się.
Jak bedzie snd to koniecznie dawajcie znać :).
A co do Detona to trochę racji jest, ale wtedy nikt z nas za dobrze nie grał
No oczywiscie jak bd cos grac to piszcie na steamie,, ustali sie termin,, sprobojemy z ventrillo albo tsem, bd nagrywal demka, zapisywal voice chatirp.. a jak bd bardzo chciueli to zagram
Fire,
Is the outcome of hypocrisy,
Darkest potency,
In the exit of humanity,
Color our world Blackened
BLACKENED!
<Image link>
Hail METAL MILITIA!
<Image link>
Ja spamer?! Ja mam tylko 666(+) postów! Tryumf nad materią.
Jeśli ZZ to może , ale na innych trybach to z lekka lamię
<Image link>
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości