Mar89Tum czyli jaką karte polecasz żeby pociągnęła jeszcze dłużej ?
karty graficzne mają zwykle taką żywotność że po dwóch latach nie dają rady na nowych grach
Edit//
Jak oceniacie mój obecny monitor i czy będzie dawał rade przez dłuższy czas ?
Jest to Asus VW225N 22''
A morał jest krótki i niektórym znany : Nie wpuszczać dzieciarni na serwa bo sobie g#wno pogramy
http://img87.imageshack.us/img87/4295/callsigngeneratorphpi.png
Buzzy_pl napisał:
Jak oceniacie mój obecny monitor i czy będzie dawał rade przez dłuższy czas ?
Jest to Asus VW225N 22''
Temat jest o karcie graficznej.
Jak zobaczę to zamknę temat!
Mar89tum skoro tak, to znaczy, że będę musiał nieźle zamulić, żeby mój komputer nadgonił dzisiejsze...
Dodam, że kompa kupiłem za niecałe 2000 zł 2 lata temu... Do tej pory mi służył, no ale chyba będę musiał ostro zbierać albo po prostu grać na słabszych ustawieniach.
Trudno...
Powiem tak : GTS 450 za około 400 zł to bardzo dobry wybór
Ale jeśli dołożyć by do dobrej GTX 460 która ma juz konkretna wydajność , potem ją kręcić bo kręci sie jak szalona to jest wtedy super sprzęt.
Poczytaj testy tych kart. Zobaczysz ich wydajność. Oczywiście to zależy tez od procesora i nie wiem jakie macie zasialcze
szarki napisał:
Siema
Jak myślicie pójdzie mi na moim geforce 8600m gs 256mb porcek intel core 2 duo czy jakoś tak 2ghz i 2 gb ramu.
Sądzę, że pobiegnie, wręcz pofrunie jak twój post nic nie wnoszący do tematu, tym bardziej jak z tematem niezwiązany. Zastanów się co piszesz i gdzie piszesz. Trudno sprawdzić czego temat dotyczy?
Mar89tum napisał:
potem ją kręcić bo kręci sie jak szalona to jest wtedy super sprzęt.
jak to kręcić, nie bardzo rozumiem?
Podkręcanie to zwiększanie częstotliwości.
GTX 460 bardzo dobrze sie podkręca. Daje to czasem nawet ponad 20 FPS wiecej.
Moja ukochana nVidia GTX 480, polecam. Śmiga na full detalach bez ani jednej przycinki.
W końcu to najlepsza obecnie karta lecz już niedługo odda pierwsze miejsce bo wychodzi GTX 580. Jeszcze potężniejszy !!!
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości