Black Ops już w internecie! Torrent na Xbox'a 360! No i tyle.... już można ściągać. Ale oczywiście będą baniki dla piratów.
Link: [usuwam]
Jak nie działa czy cuś to poszukajcie. W necie tego dziesiątki są. Ciekawe co na to treyarch.
Link 2 : [usuwam]
Jak już administrator/moderator/postman to zobaczy najlepiej ocenzorujcie te linki.
Jak już administrator to zobaczy i to prawda, że można pobrać to z tych torrentów, niech ci wlepi BAN'a za bezpośrednie (i tak wielkie !) wspieranie/reklamowanie piractwa, na forum - co tego nie toleruje.
Bana temu idiocie, cholerny rozprowadzacz nie tyle że tamte h**e mają grę za free to jeszcze daje linki na forum, nie zasługujesz by tu być.
Fake, żadnych komentarzy na stronach torrentowych odnośnie tej wstawki (która widnieje na tylko czterech, co jak na taką grę jak najbardziej dziwne) nieodczytywalny plik nfo, i przede wszystkim za mały rozmiar, a do tego nie ogłoszono jeszcze fazy gold, podobno na dzień wczorajszy dogrywali jeszcze dźwięki.
CoD2/4/6-AiW/Steam | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!
<Image link>
Tak jak deton mówi z tym, że przedwczoraj dogrywali dźwięki. A Co do tych linków nawet nie patrzałem czy to Black Ops, takie rzeczy mnie nie interesują. Wole poczekać do premiery i mieć swoją kopie w pudełku wraz z CD-KEY'em.
Chodzi o to że warto się upewnić, żeby szumu zaraz nie było przez taki temat. Przecież po co mi to, nie mam Xboxa.
CoD2/4/6-AiW/Steam | Śmierć cheaterom, G18, gl, ls, marty!
<Image link>
Czemu ten temat nie jest jeszcze w koszu?
Temat zamykam i kosz.
luzak nie wrzucaj już więcej takich linków.
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości