Pójść pójdzie ,ale w jakich warunkach 30-40FPS.Raczej komfortowe granie zaczyna się od 60FPS ,no ale dołóż te 1GB Ramu.
\\\"Gdy żołnierz czuje ból jest szczęśliwy bo wie że jeszcze żyje\\\"
<Image link>
<Image link>
Siema, też chciałbym się dowiedzieć czy pójdzie mi BO, jeśli tak to na jakich detalach. Mój sprzęt :
Typ procesora : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Karta graficzna msi NVIDIA GeForce N250GTS Twin Frozr 1G 1024 MB
Płyta główna : Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Pamięć RAM : 2 GB
System operacyjny : Windows XP Professional, SP3
MW2 niby chodziło na full detalach, ale chciałbym mieć pewność. Z góry dzięki :)
Ludzie dajcie mi przerwe na siku,większość ludu robi se konta,mają 1 Post, co łatwo daje do zrozumienia że robią Konto tylko dla tego tematu,ale ludzie,niemożna było wcześniej?Temat powstał parę tygodni przed,gdybyście wtedy pisali to mielibyście większy komfort,no ale jak chcecie .
@mileslaw
Dasz rade,ale ten procek do dual core czy nie?
@CardinaL
Kolejny,co to niewiem po co się pyta.Jak już wcześniej mówiłem,zastanawiaj się nad następnym COD'em.
No, dzięki żeś mnie tak oświecił,bo ja się znam na tych skrótach
Deagle napisał:
Konto tylko dla tego tematu,ale ludzie,niemożna było wcześniej?Temat powstał parę tygodni przed,gdybyście wtedy pisali to mielibyście większy komfort,no ale jak chcecie .
Deagle, ludzie cie potrzebują W końcu możesz czuć się potrzebny tak samo w chwili jak dziś broniłeś flagi apachem żebyśmy ją zdobyli :d
Ten apache był wspaniały,każdy o tym WIE! A ty se popraw podpis,bo ci steam wystaje z linka
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.