Można zainstalować grę tak, żeby nie trzeba było wsadzać płyty do grania. Musisz tylko zaznaczyć/odznaczyć odpowiednią opcję podczas instalacji.
1. ,,Kiedy widzę, jak ludzie marnują papier, mówię: ''ratujcie drzewa''. Ale kiedy słyszę techno... Ku**a, nie wiem, z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to!" -Eminem
2. ,,Mądry człowiek nie zadaje głupich pytań..." -RazzoZ
Pomogłem Ci? Wystarczy, że klikniesz.
Ja także mam problem z bc 2 a mianowicie nie tyle z emnie kicka po wejściu na serwer ale wogule nie moge na żaden wejść zawsze kiedy wchodze na jakiś serwer pisze mi "Brak połączenia, sprawdź swoje połączenia..." i co tu chodzi, nie wiem z innymi grami takeigo problemu nie mam, a w bc 2 wipierw zaczołem mieć duże pingi i teraz od 2 dni to boshe.
Jak temu zaradzić?
OK, odinstalowałem BF-a, ale dlaczego update idzie tak powoli, że w 2 godz poszło około 10-15 %?
Jest jakiś sposób, by to przyspieszyć?
Rick Astley napisał:
OK, odinstalowałem BF-a, ale dlaczego update idzie tak powoli, że w 2 godz poszło około 10-15 %?
Jest jakiś sposób, by to przyspieszyć?
A jaki masz internet? Pytam się z tego względu, gdyż update trochę waży.
Znaczy neta to nie wiem za bardzo, podobno 2 mega, powiem tak: Jak hostuje taki team deatchmatch w mw2 na publicu to mogę sobie spokojnie robić co chce, np. heady wbijać . Wszyscy maja lagi tylko nie ja. Wiec chyba neta za dobrego nie mam. Ale update zasze robił się trochę szybciej. Zreszta wydaje mi się, że pasek postępu w ogóle się nie porusza..
Ok, spróbuję poczekać trochę dłużej. Dzięki za zainteresowanie tematem i w ogóle. Jak zupdatuje to powiem, czy serwery już mi działają
Pozdro!
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości