Nie wiem jakim sposobem xD jak mamy 2010 chyba im się pomyliło coś i dodali tak jak było w mw 2 tylko zmienili zdjęcie.
Z tego co wiem to wersja steamowa dopiero w dzień premiery pobiera plik rozruchowy exe więc przed premierą gry nie odpalisz. Piraci do tej pory nie zrobili cracka bo nikt nie ma tego pliku exe żeby go spreparować. Wydaje mi się, że z wersją pudełkową jest analogicznie bo do tej pory pewnie już ktoś by taki plik wyłowił (zwłaszcza ruscy ).
Na steamie masz info:
Dostępne: 9 Listopad 2010
Ta gra zostanie odblokowana za około 1 dzień i 2 godz.
Czyli z tego co rozumiem ok 1-2 w nocy z 8 na 9tego listopada.
Jezus Maria !! Matko Święta !!
Czy oni sobie jaja robią !?! oficjalna światowa premiera jest 09.11.2010 a na steam pisze że od środy !?!
pozostaje się modlić że to tylko błąd w bannerze
A morał jest krótki i niektórym znany : Nie wpuszczać dzieciarni na serwa bo sobie g#wno pogramy
http://img87.imageshack.us/img87/4295/callsigngeneratorphpi.png
Witamy w USA! Tam inaczej zapisują daty.
Tak w usa jest 11.09.2010 ale ze wcześniejszych postach wszystko się już wyjaśniło
A morał jest krótki i niektórym znany : Nie wpuszczać dzieciarni na serwa bo sobie g#wno pogramy
http://img87.imageshack.us/img87/4295/callsigngeneratorphpi.png
Zeszliście z tematu. Robi się
djgromo napisał:
Z tego co wiem to wersja steamowa dopiero w dzień premiery pobiera plik rozruchowy exe więc przed premierą gry nie odpalisz. Piraci do tej pory nie zrobili cracka bo nikt nie ma tego pliku exe żeby go spreparować. Wydaje mi się, że z wersją pudełkową jest analogicznie bo do tej pory pewnie już ktoś by taki plik wyłowił (zwłaszcza ruscy ).
Na steamie masz info:Kod:
Dostępne: 9 Listopad 2010
Ta gra zostanie odblokowana za około 1 dzień i 2 godz.Czyli z tego co rozumiem ok 1-2 w nocy z 8 na 9tego listopada.
Też to przeczytałem, nie no nie wyrobie jak kupie bo i będe musiał czekać 1 dzień bede pół nocy walił łbem o ściane xD.
THIS IS MADNESSS!!!!!!!!!
bioshock napisał:
THIS IS MADNESSS!!!!!!!!!
Madness to jest wasz offtop, który macie już skończyć.
Ostatni offtopicowski post czyli co się stało z moim avatarem O.o nie wiem jak go zmienic bo ustawienia prfilu się zmieniły.
bioshock napisał:
Ostatni offtopicowski post czyli co się stało z moim avatarem O.o nie wiem jak go zmienic bo ustawienia prfilu się zmieniły.
Otrzymujesz pkt. karne za offtop. Jest od tego odpowiedni dział do takich pytań.
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.