Nie no takich to tylko nagrodzić banem
i jeszcze bezczelnie powie że używa haxów tylko czasami...
Defałesik, zapewne nie, czy mógłbyś podać mi linki do nich? Jeśli są tu na COD TUBE to ok, jeśli nie to prosiłbym o linki
@mikuś
nie masz co usuwać filmików bo mam kopię :>
AHAHAHAHAHHAHA ostro . Piwko dla ciebie Coke
Haha żałosne pod każdym względem
Coke, nie to, żebym się zgadzał z tym mikusiem, ale kopiowanie cudzych filmików jest chyba zabronione...
Ale jeśli się mylę, to mówię, że wcale a wcale nie podoba mi się ten gameplay z WH
Rick Astley napisał:
Coke, nie to, żebym się zgadzał z tym mikusiem, ale kopiowanie cudzych filmików jest chyba zabronione...
Ale jeśli się mylę, to mówię, że wcale a wcale nie podoba mi się ten gameplay z WH
Cziterzy nie mają praw!
Ok dzieki Defalesik, ale po co az 3 posty nabiles ? xD
bo to spamer to potęgi entej,ot co!
Z resztą Forum ma małe problem,coś nowy serwer nawala ;/
Since when does Sheperd care about Danger Close.
••••••••••••••••
<Image link>
<Image link>
hehe kopia fragmovie mistrzostwo, koles pewnie niezla glebe zaliczyl, ^^ Coke pewnie sciaga z YT wszystko co tam umiesczamy zeby potem miec na nas Haka;p co do filmu niemam slow, za duza dostempnosc tej gry dla dzieci, jezeli gra ma na pudelku znak od 18lat, sprzedajacy powinien poprosic dowod legitymacje tak samo jak sprzedajac alkohol
Oznaczenia PEGI i ESSRB nie maja mocy prawnej jak pewnie wiesz. I czasami są po prsotu śmieszne. Tj znaczek "Seks" na okładce Twierdzy 2... Najbardziej erotyczny moment to wtedy gdy rycerz po zwycięskiej walce wkłada swój miecz do pochwy. No może pomijając 1 animację, mianowicie 2 piksele(książe i księżniczka) które idą do sypialni całują się, a potem kotara się zasłania. Ale jak chciałem sobie kupić AssAssasin's Creed'a 2 to miła pani sprzedawczyni nawet po tym jak próbowałem ją przekonać że nie ma żadnego zakazu i te oznaczenia nie mają mocy prawnej, nie chciała mi sprzedać. A ja odszedłem 2merty i ostentacyjnie poprosiłem jakiegoś gościa żeby mi kupił. On się zgodził, a Ona nie wiem czy to widziała, w każdym razie sprzedała.
Defałesik napisał:
Oznaczenia PEGI i ESSRB nie maja mocy prawnej jak pewnie wiesz. I czasami są po prsotu śmieszne. Tj znaczek "Seks" na okładce Twierdzy 2... Najbardziej erotyczny moment to wtedy gdy rycerz po zwycięskiej walce wkłada swój miecz do pochwy. No może pomijając 1 animację, mianowicie 2 piksele(książe i księżniczka) które idą do sypialni całują się, a potem kotara się zasłania. Ale jak chciałem sobie kupić AssAssasin's Creed'a 2 to miła pani sprzedawczyni nawet po tym jak próbowałem ją przekonać że nie ma żadnego zakazu i te oznaczenia nie mają mocy prawnej, nie chciała mi sprzedać. A ja odszedłem 2merty i ostentacyjnie poprosiłem jakiegoś gościa żeby mi kupił. On się zgodził, a Ona nie wiem czy to widziała, w każdym razie sprzedała.
Hehe, miałem to samo z MW2 tylko że ja zamiast odejść poprosiłem kolesia za mną żeby kupił za mnie Wtedy już sprzedała ...
Coke pewnie sciaga z YT wszystko co tam umiesczamy zeby potem miec na nas Haka;p
Tak, mam już materiały na połowę użytkowników
o czyli jednak ktos na to zwraca uwage, myslalem ze nikt nawet nie patrzy na te gry bo i tak gra w nie mlodziez
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości