Elo!
Więc przejdę od razu do rzeczy.
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad jedną małą rzeczą, a mianowicie:
Czy w Call of Duty Black Ops tryb zombie będzie dostępny od zaraz czy jednak trzeba go ściągać / kupować? Przez jakiś czas myślałem, że ten właśnie tryb jest darmowy jak multi lecz teraz po tym jak wyszedł news Split-screen, Ice-Cube oraz zombie w Call Of Duty: Black Ops (Jest tam wzmianka o kupnie map z WoW do Zombie mod, lecz nie wiem czy te oryginalne mapy z BO będą dostępne za FREE) sam już nie wiem.
Mam nadzieje, że chociaż wy coś wiecie na ten temat ^^.
Od razu przejdę to kolejnego pytania, które mnie nie tyle co nurtuje, lecz ciekawi ^^. Chodzi mi o Wasz sposób gry w BO, a dokładnie czy na początku będziecie grać w multi czy może jednak w single?
Ja od razu powiem, że zawsze, ale to zawsze gram w single jako pierwsze. Póki nie przejdę SP nie włączam MP. Tak było w Call of Duty 4 Modern Warfare oraz Call of Duty Modern Warfare 2.
Takie moje przyzwyczajenie ^^. Ciekaw jestem jak inni na to patrzą :).
Z góry dziękuję za pomoc w pierwszym pytaniu oraz dzięki za zainteresowanie się drugim pytaniem ^^.
Just SadMan...
1. Zombie dla Wszystkich. Tylko te mapy z COD5 dostępne dla posiadaczy wersji rozszerzonej (tylko konsole).
2. Najpierw priorytet single, potem multi i zombie...
ja też zawsze zaczynam od singla i teraz bezie tak samo. Trzeba pierw wczuć się w grę a później można przejść do multi. A poza tym grając w singla uczysz się też jak strzelać dana bronią itp
Robię prawię tak samo ale inaczej;
Najpierw przechodzę grę na Średnim Poziomie,potem Trudny potem jak mi się nudzi to na gorszych by poznać różnice w rozgrywce...potem powtarzam jakieś ulubione misje,Spec Ops i potem zaczynami ogromną zabawę z Multi
Since when does Sheperd care about Danger Close.
••••••••••••••••
<Image link>
<Image link>
Trening w Singlu -----> multi ------> przynajmniej 10 lvl = Single -------> Zombie .
Trochę singla potem trochę multi dokończenie singla i multi od czasu do czasu zombie i spec ops a jeśli bedzie oddzielna kampania zombie to trochę multi i trochę jej ;D.
Ja zaczynam przejściem singla na słabym poziomie żeby zapoznać się z fabułą i ruszam na multi!
Legenda Forum:
.
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości