Pograłem trochu w multi i generalnie nie jest źle, na pewno lepiej się gra niż w MW2
No więc tak:
- Mapy są poprawne, aczkolwiek z jakiegoś powodu wydają mi się trochę dziwne (możliwe że to tylko kwestia przyzwyczajenia się).
- Bronie są git zbalansowane, wszystko ma swoje wady i zalety (ino famas i ak74 wydają się delikatnie przesadzone).
- W przypadku killstreaków, wszystko jest jak być powinno.
- Perki też są w porządku. Nawet dobrze że wyrzucili Stopping Power, bo teraz można spokojnie pokombinować z 2-gim slotem.
Generalnie jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. Jedyne co mnie wkurza jak nie wiem co, to fakt że ciągle dostaję w plecy (na oko ~80% moich deadów).
Ode mnie mocne 8/10.
Phenom 1055t @ 6x3.5GHz, Radeon 5970 @ 940MHz/1250MHz, 4GB DDR3
CoD4>Nigger Ops>Tetris>CS>MW2
marcinek napisał:
Elo
Czy w COD: Black Ops jest tak jak w COD:WAW że krew się leje i odpadają nogi itd :) ?
W Singlu tak, a w multi niema z powodu ograniczeń konsol (tak przynajmniej tłumaczyło Treyarch).
Dodam kolejny minus którym jest chyba najgorzej zrobiony respawn z wszystkich serii call of duty raz jestem u siebie drugi raz u przeciwnika 3 raz u przeciwnika i znów u siebie, ale jest na to rada - Nie ginąć
Nie ginąć ? łatwo powiedzieć , jak Ci się respią 5 metrów za plecami .
ŻAL.PL te respawny w BO ....
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.