Witam, skoro podobych tematow nie widzialem to ja postanowilem otworzyc taki, gra miala byc epicka, no coz troche wpadli z samego poczatku, ale pomijajac te lagi sa jeszcze inne rzeczy ktore da sie skrytykowac. Ja mam pare:
Hmm, polowa postaci biega bez kevlarowych helmow, co znaczy ze nic im nie chroni glowy(oprocz husteczki albo czapki, bereta ) , tylko czemu headshota za pierwszym strzalem nigdy nie walnelem? Wlasnie bo slaba bron... (np. ak47) ja mysle ze przecietny czlowiek nawet jak by dostal z glocka w glowe to by umarl, nie zaleznie od jakiej odleglosci.
Kolejna rzecz to ze np. mam nacelowanego typa prosto na celowniku strzelam, a tu nic! I oczywiscie zaliczam deda.
Tydzien minal od premiery a tu juz kwitna pierwsi cziterzy ak74u bez recoila? hmm, nie zdaze sie wychylic ze sciany i BOOM HEADSHOT! Nie raz mi sie zdarzylo :).
Oczywiscie gierka fajna (na 100% najlepszy FPS w jaki gralem), ale wedlug mnie troche czasu minie, zanim kazdy znajdzie "swoj server" na ktorym bedzie spedzal cale dnie z adminami itd... pozyjemy zobaczymy.
Zapraszam do krytykowania. :))
P.S: pewnie duzo ludzi mnie skrytykuje za ten temat, ale niestety wszystko ma swoje wady i zalety :).
Zapraszam na moj kanal na youtube: http://www.youtube.com/user/noe995mw2
Oczywiscie gierka fajna (na 100% najlepszy FPS w jaki gralem), ale wedlug mnie troche czasu minie, zanim kazdy znajdzie "swoj server" na ktorym bedzie spedzal cale dnie z adminami itd... pozyjemy zobaczymy.
Serwery ModernWar.pl
Niestety, jak na razie musisz tych serwerów szukać po nazwie. Komenda "connect", ma być dopiero dodana w (nie tym co teraz będzie) patch'u.
tofikowski napisał:
Oczywiscie gierka fajna (na 100% najlepszy FPS w jaki gralem), ale wedlug mnie troche czasu minie, zanim kazdy znajdzie "swoj server" na ktorym bedzie spedzal cale dnie z adminami itd... pozyjemy zobaczymy.Serwery ModernWar.pl
Niestety, jak na razie musisz tych serwerów szukać po nazwie. Komenda "connect", ma być dopiero dodana w (nie tym co teraz będzie) patch'u.
Bardzo chetnie dolacze, a servery hostowane w polsce czy w niemczech?
Niby w Polsce... Po więcej info, pytaj "wyżej postawionych".
Witam!!! Powiem tyle moim zdaniem jak usprawnią w BO multi powinni nam wszystkim zresetować staty i wszyscy byliby równi a nie ,bo ten ma lagi ,a ten nie.Miała być gra roku a jest wersją beta roku (ku....a).Ostatni raz kupuję preorder i już się nabrać nie dam.Jeśli chodzi o cheatrów to grając w MW2 dla nie to nic dziwnego tylko pionki z tabletami latają ,bo na tyle ich stać.Pozdro wszystkim wkur....nym:D
Ja zkrytykuje Black Ops za :
- Brak klimatu w multi
- Tak tragicznych respów nie widziałem
- Tragiczne dźwięki broni
- Słaba , matowa , nudna grafika
- Na radarze nie widzę na niebiesko kumpli jak w MW2
- Nieciekawe perki , czegoś im brakuje
- Zbyt duża rzeźnia , zbyt chaotycznie
- Słaby głos komentującego
- Bronie w menu gry powinny realniej wyglądać
- Modele broni w grze nudne i nieciekawe
- Dużo niedoróbek graficznych
Mnie osobiście dobija Ice Cube* komentujący działania MAC V SOG podczas gry. Inne głosy również sprawiają wrażenie takich bez emocji. Nie ma to jak rusek drący się do radia, że AC-130 leci w MW2.
*jakby ktoś nie wiedział, to Ice Cube jest typowym gangsta raperem z charakterystycznym gangsterskim akcentem.
Dokładnie. W MW2 głosy są emocjonujące. Gość krzyczy ,ze AC 130 nadlatuje itp.
W BO słychać to jak jakiś przypakowany kozak gada nam przez radio co i jak
I te bronie brzmią jak zabawki. Fakt ze jest lipa ,ale w ich poprzedniej produkcji COD WaW to już całkiem była tragedia.
Nie rozumiem tych ludzi.... Jak można dać takie dźwięki do karabinów
Nie ma to jak typowy hardocorowy dzwiek AK47 lub barreta z mw2, to dopiero dziwieki byly....
Mam pytanko, czy wy tez tak macie ze np. naciskacie przycisk od noza, a on sie "nie wbija" i w tym czasie gosciu was dzga, watpie ze to lag poniewasz na wloskich servach mam ping ok. 70 a inni 80-90, to moze ja jakos cela nie mam? To samo mam z broniami palnymi, gosciu prosto na celowniku dostaje 8 kul nie ma hitmarkera i padam -.-, powoli mnie to odcheca od gry, jakies porady?
Legenda Forum:
Zbudowane dzięki Agora © Copyright 2007 - 2010 jVitals! Wszystkie prawa zastrzeżone.